Surse neoficiale: Jucatorii, chemati de Politie la audieri dupa ce au spus ca Ekeng nu mai respira pe teren! Si arbitrul va da declaratii

Surse neoficiale: Jucatorii, chemati de Politie la audieri dupa ce au spus ca Ekeng nu mai respira pe teren! Si arbitrul va da declaratii

Politia a inceput ancheta in cazul mortii tragice a lui Ekeng. 

Politistii si procurorii s-au autosesizat dupa moartea lui Ekeng, care a facut stop cardio-respirator in timpul meciului dintre Dinamo si Viitorul. Interventia tarzie a salvarii si faptul ca medicii prezenti nu l-au resuscitat pe jucator au intrat in atentia autoritatilor, care mai studiaza si istoricul medical al lui Ekeng pentru a afla daca jucatorul a efectuat corect toate testele.

Anchetatorii i-au chemat azi pe medicii de la Dinamo si pe cei de pe ambulanta de la Puls care trebuiau sa acorde primul ajutor si au ridicat dosarul medical al jucatorului de la Spitalul Floreasca.

Surse neoficiale au declarat pentru ProTV ca la audieri vor fi chemati si jucatorii de la Dinamo si Viitorul, dar si arbitrul care a refuzat sa opreasca partida in momentul accidentului. Autoritatile au luat aceasta decizie dupa ce au citit in presa marturiile jucatorilor disperati, care l-au implorat pe arbitru sa opreasca partida deoarece au vazut ca Ekeng nu mai respira. 

"Atat jucatorii lui Dinamo, cat si cei de la Viitorul l-au implorat in mai multe randuri pe arbitrul central al partidei, Florin Marcu, sa opreasca jocul pentru a vedea ce se intamplai cu colegul lor, dar el a refuzat vehement acest lucru. Paul Anton tipa insistent: Opreste meciul, cai ne este raiu, nu ne mai tinem pe picioare de emotie, vrem sai vedem ce s-a intamplat cu Ekeng!, de partea cealaltai De Lucas alerga cu lacrimi in ochi, iar Florin Tanase urla la arbitru: E mort, nu intelegi ca e mort? Opreste meciul odata!. Raspunsul lui ne-a lasat fara replica: Mai luati la misto? Jucati in continuare pentru ca nu opresc nimic", scrie Gazeta Sporturilor. 

Arbitrul Florin Marc este medic de profesie. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Studiu: Tulpina sud-africană de Covid-19 poate anula protecţia vaccinului Pfizer
BRAT
Modifică setările cookies