Becali confirma: Stancioiu vine la Steaua, urmeaza Moke, Jakolis si grecul Chatziisaias: "Stancioiu va lua 7.000 euro pe luna, de la Jakolis astept raspunsul"

Becali anunta inca 3 mutari aflate aproape de concretizare la Steaua! Vrea sa rezolve rapid transferurile ca sa-i poata trece pe lista UEFA!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 August 2016, 18:36
Data actualizarii: Marti 30 August 2016, 21:17

UPDATE | De asemenea, grecul Dimitris Chatziisaias, de la PAOK, ar putea veni la Steaua. Acesta a fost propus de PAOK in afacerea Varela, dar a refuzat initial sa vina in Romania.

Fundasul nu si-a gasit insa alta echipa si acum, mai ales dupa ce Steaua s-a calificat in grupele UEL, ar fi de acord cu mutarea.

UPDATE | Patronul Stelei, Gigi Becali, a dat noi detalii privind transferurile lui Stancioiu, Moke si Jakolis.

Potrivit acestuia, Edi Stancioiu va veni gratis, dupa ce va activa o clauza din contract. Acesta va incasa 7.000 euro lunar la Steaua.

In schimbul lui Moke, Becali va plati clauza de reziliere, iar de la Jakolis asteapta un raspuns in aceasta seara.

"Am rezolvat cu Stancioiu, vine gratis. Avea un contract potrivit caruia daca va primi un salariu mai mare de la elta echipa, poate pleca liber. Avea 6.000 euro pe luna, eu i-am dat 7.000.

Pai eu stau sa ma rog de Cojocaru si sa ma cert cu Cojocaru, care are impresia ca e cel mai mare portar din Europa?

L-am vazut si pe Moke, imi place. Lumea nu prea il vrea, dar eu am zis ca e pariul meu.

Reghe si Meme mi-au zis ca avem 5 mijlocasi, eu am zis ca Moke e unul dintre cei mai buni din Romania.

Lui Jakolis ii dau salariu mai mare decat CFR. I-am zis ca-i dau termen cateva ore, el trebuie sa se decida. El joaca oriunde in banda drepta, am inteles ca poate sa joace si in stanga", a spus Becali la Digisport.


Moke de la Voluntari si Stancioiu sunt surprizele campaniei de achizitii la Steaua. Moke ii costa 150 000 pe stelisti, in timp ce Stancioiu vine gratis. Jakolis e singurul pe care Becali are probleme sa-l convinga sa accepte salariul.

"Stancioiu e ca si semnat. La Moke, 150 000 e clauza de reziliere. Ei au dat 20 000 de euro pe el, ma cert cu ei, ca-s la mine acasa. Il iau pe Moke, dau banii pe el, platesc clauza. Poate juca atat fundas central, cat si mijlocas central. S-ar putea sa mai vina un fundas central zilele urmatoare.

4-5 jucatori o sa aducem. Jakolis vine la noi doar daca accepta salariul, vrea un salariu cam mare. Eu i-am oferit ceva. Daca nu-i convine, bine. Mai sunt doua zile si vreau sa-i trec pe lista UEFA", a spus Becali la Digi
.
 

CITESTE SI

Modifică setările cookies