Surpriza uriasa pe care Reghe le-o face arabilor in prima zi la Al Hilal! S-a vazut azi pe bancheta din spate a masinii! VIDEO

Laurentiu Reghecampf s-a inteles astazi cu Gigi Becali in ceea ce priveste plata clauzei de reziliere, iar maine dimineata va zbura spre Emirate

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Mai 2014, 16:44
Data actualizarii: Marti 27 Mai 2014, 17:43

Reghecampf a dat farmecul noptilor de Champions League pe farmecul banilor castigati in fotbalul jucat in desert. Antrenorul de 38 de ani e pregatit pentru provocarea unei schimbari din toate punctele de vedere - alt fotbal, alta mentalitate, alta cultura si un stil de viata diferit.

Laurentiu Reghecampf si Ana Maria Prodan spun ca sunt incantati, si pregatiti pentru o astfel de experienta. Reghe are si o surpriza pentru arabi in prima zi la Al Hilal.

Astazi, in drum spre intalnirea cu Valeriu Argaseara pentru rezilierea contractului, Reghecampf s-a oprit sa isi cumpere o piesa vestimentara cu care vrea sa-l dea pe spate pe patronul clubului.

Este vorba de 'valul' (kuffyah) pe care presedintele clubului Al Hilal, Abdulrahman bin Musa'ad, il poarta cu sfintenie la fiecare iesire in public.

Valul surpriza a lui Reghecampf a fost filmat pe bancheta din spate cu care fostul antrenor al Stelei a venit la intalnirea cu Argaseala.

Modifică setările cookies