Liga 1

Surpriza uriasa! Cine a devenit cel mai valoros jucator din Liga I dupa plecarea lui Stanciu! Steaua pierde suprematia

Nicolae Stanciu a ajuns la Anderlecht pe o suma record. Mijlocasul era cel mai valoros jucator din Romania, iar acum locul sau este luat de doi jucatori de la Astra. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 August 2016, 21:34
Data actualizarii: Luni 29 August 2016, 21:35

Stanciu a ajuns la Anderlecht pe 7,8 milioane de euro, suma ce poate ajunge la 9,8 milioane in functie de anumite bonusuri. Stanciu era cotat la 3,5 milioane de euro pe site-ul transfermarkt.de si era de departe cel mai valoros jucator din Romania. Locul sau a fost luat de doi jucatori de la Astra, Silviu Lung Jr. si Denis Alibec, evaluati in acest moment la 2,5 milioane de euro. Tot Astra da si pozitia a treia, Junior Morais, cotat la 2,2 milioane de euro. Adi Popa e cel mai valoros stelist la ora actuala, cotat la 2 milioane de euro. Si el isi negociaza transferul in aceste zile. Noua perla a lui Becali, Florin Tanase, e cotat la 1,7 milioane de euro.

Steaua are in continuare cel mai valoros lot din Liga I, evaluat la 22,7 milioane de euro. Astra este cotata la 18 milioane de euro, in timp ce Dinamo la aproape 14 milioane.

CITESTE SI

Modifică setările cookies