FCSB Dumitru Dragomir Superliga tavi popescu Superliga Octavian Popescu

Surpriză! Pe ce post îl vede Dumitru Dragomir pe Tavi Popescu jucând: „O să vedeți că va da randament”

Octavian Popescu (20 de ani) se află la FCSB din septembrie 2020.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iulie 2023, 08:15
Data actualizarii: Joi 27 Iulie 2023, 08:17

Cotat la 3.8 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, winger-ul roș-albaștrilor mai are contract cu gruparea până la finalul sezonului 2023/24.

Surpriză! Pe ce post îl vede Dumitru Dragomir pe Tavi Popescu jucând: „O să vedeți că va da randament”

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a vorbit despre Tavi Popescu, fotbalistul pe care Gigi Becali, patron FCSB, cerea odată 50 milioane de euro

Dragomir a remarcat faptul că winger-ul roș-albaștrilor ar trebui încercat și pe postul de atacant. Fostul șef LPF e convins că Tavi Popescu va da randament mai bun dacă va fi folosit vârf împins.

„Octavian Popescu e fotbalist de Steaua. Trebuie să joace. Nu a jucat câteva meciuri și se vede. Părerea mea este că poate să joace și vârf și dă mai mult randament decât toți. Să-l încerce și vârf. O să vedeți că va da randament. Nu poți să-l iei după un joc, două. 

Lasă-l să aibă 6-7 jocuri și atunci îți dai seama dacă are valoare sau nu”, a spus Dumitru Dragomir la GSP Live.

De când se află la FCSB, Tavi Popescu a bifat la echipă 121 de apariții, a reușit să marcheze 18 goluri și să paseze decisiv în nu mai puțin de 19 situații, în aproximativ 8.500 de minute petrecute în echipamentul clubului.

CSKA 1948 Sofia - FCSB 0-1

Roș-albaștrii au debutat în cupele europene miercuri, 26 iulie. FCSB a învins-o pe CSKA 1948 Sofia în deplasare cu 1-0, grație reușitei lui Florinel Coman din minutul 28, în manșa tur.

Returul se va juca o săptămână mai târziu. Bulgarii vor face deplasarea la București joi, 3 august. FCSB - CSKA 1948 Sofia va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro de la ora 21:30.


Echipele de start

  • CSKA 1948 Sofia: Naumov - Gurishta, Petrov, Heliton, Orachev - Daskalov, Tsenov - Rusev, Stoichkov, Oliveira - Kjartansson
  • FCSB: Târnovanu - Popescu, Dawa, Haruț, Radunovic - Băluță, Șut, Olaru - Cordea, Compagno, Coman
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!