Laurentiu Reghecampf Jakolis Steaua Superliga

Surpriza! Cine a luat numarul 7 la Steaua, dupa plecarea lui Chipciu! Steaua refuza sa se cazeze la Botosani si face deplasarea maine, chiar in ziua meciului

Toate noile achizitii ale Stelei s-au antrenat astazi sub comanda lui Laurentiu Reghecampf. Zilele Stelei in baza de pregatire de la Domnesti sunt numarate.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Septembrie 2016, 11:28
Data actualizarii: Miercuri 07 Septembrie 2016, 11:42

Moke, Stancioiu, Jakolis si Man, ultimii jucatori veniti in lotul Stelei, s-au antrenat astazi sub comanda lui Laurentiu Reghecampf, in baza de pregatire de la Domnesti.

Steaua are maine meci in Cupa Ligii, cu FC Botosani, dar nu face deplasarea astazi, din cauza conditiilor nesatisfacatoare pe care le poate oferi hotelul din Botosani.

Astfel, Laurentiu Reghecampf a decis ca deplasarea sa se faca maine, in jurul pranzului.

Jakolis, noul numar 7

Mijlocasul CFR-ului a aparut la antrenamentul de astazi cu 7 pe tricou, numarul ramas liber dupa plecarea lui Alex Chipciu.

Momcilovici si Filip au lipsit la sedinta de pregatire de azi, din cauza accidentarilor. Vestea buna pentru Reghecampf este ca Tosca a revenit la antrenamente.

Accidentat in meciul cu Manchester City, Golubovici a purtat o masca de Zorro la antrenamentul de azi.

Zilele la Domnesti sunt numarate

Ramasa pe drumuri dupa ce a fost data afara din Ghencea, Steaua se pregateste sa isi ia o noua "chirie".

Baza de pregatire de la Berceni e aproape gata si poate oferi conditii mai bune, astfel ca Steaua spera sa isi mute locatia in cateva saptamani.

Modifică setările cookies