Suporterii il acuza pe Becali ca a vandut Cupa Campionilor din muzeu!

Autor: Sport.ro
Luni 10 Mai 2010, 08:30
Suporterii il acuza pe Becali ca a vandut Cupa Campionilor din muzeu!

Fanii Stelei sustin ca replica originala a Cupei Campionilor din muzeu a fost inlocuita cu un fals.

Stelistii au mai gasit un motiv sa continue protestele la adresa lui Becali. La 24 de ani de la sarbatorirea castigarii Cupei Campionilor, un suporter a descoperit in muzeul clubului ca "puiul" de Cupa Campionilor de acum nu se aseamana cu cel vechi.

Cei de la www.fcsteaua.ro sustin ca administratorii de acum ai Stelei ar fi pierdut simbolul celui mai mare trofeu cucerit vreodata de o echipa de club din Romania. Ei se ma intreaba daca nu cumva Becali l-ar fi vandut odata cu venirea crizei financiare.

"Umbla vorba ca acesta a fost pierdut din neatentia celor care au administrat clubul de-a lungul ultimilor ani si care pastrau trofeele castigate de Steaua de-a lungul timpului, „la loc de cinste”, intr-o debara din cadrul stadionului. Altii afirma ca simbolul grobianismului din Romania l-ar fi vandut, intr-un moment in care avea nevoie de bani lichizi... Daca acest lucru se dovedeste a fi adevarat, Becali a făcut mai mult decat sa scuipe cu bani pe demnitate, competenta si onoare! A vandut pana si cel mai important simbol al clubului", este anuntul facut pe fcsteaua.ro

Cu toate astea, directorul de marketing al clubului, Bobby Durbac, da asigurari ca puiul de Cupa este cel original. "Cand s-a facut trecerea de la clubul sportiv la actuala societate, transferul trofeelor s-a facut pe un inventar, inclusiv cel al puiului de Cupa. Cel din muzeu este cel original" a spus Durbac in ProSport.  

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Impactul devastator al pandemiei asupra economiei. Aproape jumătate de miliard de joburi au dispărut
BRAT