Suporterii Ceahlaului catre Hizo: "Adu X5-ul inapoi!" :)

Autor: Sport.ro
Vineri 02 Octombrie 2009, 23:48
Suporterii Ceahlaului catre Hizo: "Adu X5-ul inapoi!" :)

Suporterii din Moldova nu au uitat ca antrenorul Rapidului, Viorel Hizo, are probleme in justitie dupa ce a plecat cu un BMW X5 de la FC Vaslui!

Pe parcursul primei reprize a meciului dintre Ceahlaul si Rapid, suporterii moldoveni au fost afisate pe unul din stalpii de nocturna ai arenei din Piatra Neamt doua bannere cu referire la actualul tehnician rapidist, care in trecut s-a aflat si pe banca tehnica a Ceahlaului cu mesajele: "Hizo adu X5-ul inapoi" si "Hizo ne-ai retrogradat".

Hizo este acuzat de fosta lui echipa, FC Vaslui, ca a luat un BMW X5 de la club fara acceptul sefilor, iar automobilul a fost recuperat de moldoveni doar cu Politia.

Viorel Hizo se apara si sustine ca mai are de incasat 22.900 $ de la echipa lui Porumboiu. Ciprian Damian, presedintele moldovenilor, il contrazice insa: "In sezonul trecut, dupa o serie foarte buna in campionat, Hizo ne-a spus sa-i luam un autoturism pe care sa-l platim in leasing, asigurandu-ne ca il va da inapoi daca nu-si va prelungi contractul cu noi. Am rupt colaborarea, dar masina n-am vazut-o. Hizo a semnat apoi un proces-verbal de predare, prin care a cedat masina clubului pentru 50.000 $. Noi i-am dat banii"

Dupa demiterea lui Viorel Hizo de la Vaslui, antrenorul a facut plangere la Comisiile federale pentru a-si recupera suma de 22.900 de dolari, bani restanti din contractul sau cu echipa lui Porumboiu. Pentru a-si recupera autoturismul BMW X5, conducatorii vasluieni au facut plangere la Politie, care a recuperat masina.

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, sâmbătă 28 martie, ora 17:00. 30 de oameni au murit
BRAT