"Sunteti campionii Romaniei, demonstrati asta!" Discursul REGHELUI! Ce le-a spus Reghecampf jucatorilor in vestiar inainte de meci

"Sunteti campionii Romaniei, demonstrati asta!" Discursul REGHELUI! Ce le-a spus Reghecampf jucatorilor in vestiar inainte de meci

Steaua 2-0 Craiova / Laurentiu Reghecampf a revenit cu victorie la Steaua, 2-0 la Pitesti cu Craiova.

Reghe a preluat joi echipa dupa demisia lui Radoi, iar duminica a obtinut prima victorie. Reghe le-a reamintit jucatorilor sai ca sunt campionii Romaniei si le-a cerut sa arate asta pe teren.

"Chiar daca nu trecem prin cele mai bune momente, sunteti cei mai buni din Romania. vrem sa le aratam tuturor ca noi suntem campionii Romaniei! Trebuie sa luptam din primul pana in ultimul moment, sa profitam de toate moemnetele si sa ne intoarcem la Bucuresti cu toate cele trei puncte. Vreau sa le demonstrati tuturor ca voi aveti ultimele trei titluri din campioni in palmares! Vreau daruire, concentrare si sa luptati! Noi, voi, impreuna suntem campionii Romaniei", le-a spus Reghecampf jucatorilor in vestiar, opotrivit Gazetei Sporturilor.


Reghe a readus gestul de la finalul fiecarei partide. Jucatorii s-au strans in jurul sau la centrul terenului, asa cum o faceau si in primul mandat. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies