"Suntem afectati, dar este doar al 5-lea meci pe care il jucam, suntem in pregatire!" Rada a vorbit dupa esecul din derby:

"Suntem afectati, dar este doar al 5-lea meci pe care il jucam, suntem in pregatire!" Rada a vorbit dupa esecul din derby:

Rapid 1-2 Steaua | Giulestenii pierd derby-ul disputat pe teren propriu cu rivalii din Ghencea si sunt eliminati din Cupa Ligii. Marian Rada a vorbit la finalul partidei.

"Echipa este putin afectata. S-a jucat echilibrat, a fost un joc bun, de angajament, dar greselile si-au spus cuvantul. Am gresit nepermis la cele doua goluri. Noi suntem insa in pregatiri, este abia al 5-lea joc. Vom creste de la meci la meci.

Jucatorii se motiveaza singuri la un joc cu Steaua. Ei au fost insa motivati la fiecare partida, mereu isi doresc sa castige, indiferent de greutati.

Nu comentez gestul lui Parvulescu. Steaua nu a mai venit cu fel de fel de oameni la stadion. Eu am facut acele comentarii ca un razboi psihologic, acum a trecut.

Draghia a gresit, dar isi va reveni. El a salvat echipa de multe ori, asta este situatia. Pacat ca s-a intamplat intr-un meci cu Steaua.

Si astazi puteam castiga. Am primit insa gol repede, a trebuit sa alergam dupa egalare. Golurile primite repede ne-au dat planurile peste cap.

Nu e problema mea Massone, nici antrenorul cu care a venit. Eu nu cunosc detalii", a spus Marian Rada la Look TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Ce țări sunt plasate în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies