"SUNT SCARBIT!" Prin ce trece Mihai Costea in acest moment. Ce a patit dupa ce Steaua l-a anuntat ca nu mai are nevoie de el

"SUNT SCARBIT!" Prin ce trece Mihai Costea in acest moment. Ce a patit dupa ce Steaua l-a anuntat ca nu mai are nevoie de el

Mihai Costea este pregatit sa faca plangere penala comisiilor de la Liga.

Jucatorul pe care Steaua l-a anuntat ca nu mai are nevoie de el se simte batjocorit de comisii, dupa ce situatia sa s-a complicat extrem de mult in ultima perioada.

"Sunt scarbit de ce se intampla la comisii si nu-mi ramane decat sa le fac plangere penala membrilor lor! Simt ca sunt batjocorit si ca nu am nici un drept! In iunie m-am adresat Comisiei LPF pentru ca asa ma obliga regulamentul FRF cu o cauza simpla, si anume sa se stabileasca daca pot sau nu sa devin liber. De atunci astept o solutie. Cei de la Comisie, din interese doar de ei stiute, refuza practic judecarea acestei cauze."

"Mai intai au suspendat cauza pentru ca cei de la Steaua demarasera o procedura disciplinara impotriva mea. Am castigat acest litigiu, iar clubul a facut adresa ca nu vrea motivarea hotararii si ca nu intelege s-o atace. Am cerut repunerea cazului pe rol, cand s-a terminat litigiul de la Disciplina, insa cei de la CNSL au refuzat sa judece cauza, solicitand ei, fara nici un drept si abuziv, motivarea hotararii de la Disciplina. Timp de o luna acest lucru nu a fost posibil pentru ca... secretara de la Disciplina a spus ca s-a pierdut dosarul! Doar cand au fost amenintati cu plangeri penale au gasit dosarul, dar Comisia de Disciplina nu a motivat hotararea pentru ca doar una dintre parti putea sa ceara motivarea, eu sau Steaua."

"Pentru a tergiversa judecarea cauzei, cei de la CNSL au mai gasit un pretext: m-au convocat in faţa Comisiei pentru lamuriri. Desi ma asteptam sa ceara detalii cu privire la meciurile pe care le-am jucat la Steaua in sezonul 2013-2014, cei de acolo s-au interesat doar daca nu cumva sunt jucatorul Craiovei, desi la dosar exista contractul meu cu Steaua si eu sunt legitimat la Steaua!", a declarat jucatorul pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Autoritățile vor prelungi restricțiile din București. Ce excepții sunt de Paște
BRAT
Modifică setările cookies