Cea mai "tare" oferta din cariera lui Mihai Costea! Juventus vrea sa il transfere pe atacantul Stelei! Juventus Colentina :)

Autor: Sport.ro
Sambata 20 Decembrie 2014, 15:38

	Cea mai "tare" oferta din cariera lui Mihai Costea! Juventus vrea sa il transfere pe atacantul Stelei! Juventus Colentina :)

Mihai Costea a primit o oferta de la fostul sau coleg, Eugen Trica.

Mihai Costea a ajuns sa fara echipa, desi este in continuare sub contract cu Steaua.

Acesta se antreneaza de unul singur si asteapta o oferta care sa ii salveze cariera. Aceasta ar putea veni de la un fost coleg de echipa la U Craiova, Eugen Trica.

Acesta antreneaza la Juventus Colentina, in Liga a 3-a, si spune ca ii poate relansa cariera "fiului risipitor" al Craiovei: "Imi pare rau de copilul asta. Il cunosc bine de pe vremea in care el cu fratele sau jucau cu mine la Universitatea Craiova. Vreau sa vorbesc cu el si sa ii propun sa vina sa joace o perioada, la mine, la Juventus Bucuresti.Sa nu se uite ca va evolua in Liga III, deoarece important pentru el este sa joace din nou fotbal. Va garantez ca in doua, trei luni o sa il pun pe picioare si o sa il fac sa isi revina la forma pe care o avea atunci cind s-a transferat de la Craiova la Steaua. E un atacant talentat si e pacat sa se lase de fotbal la 26 de ani", a spus Eugen Trica pentru Fanatik.

Noi detalii în cazul ursului ”Arthur”. Blana animalului, identificată într-o tăbăcărie din Târgu Secuiesc
BRAT
Modifică setările cookies