Liga 1

SALARIUL urias pe care-l incaseaza Mihai Costea! "Nu ne face placere sa-l vedem ca nu joaca!" Steaua e BLOCATA complet:

Steaua nu poate sa scape de Mihai Costea, chiar daca e platit regeste; el nici nu poate fi transferat sau imprumutat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 13:57
Data actualizarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 14:19

'Nila' Costea, asa cum il stiu fanii, nu a mai jucat la Steaua de peste un an. Contractul pe care l-a semnat cu echipa campioana cand a ajuns in Ghencea, la cererea expresa a lui Becali, il face sa fie un rege in Liga I.

"Universitatea Craiova este intr-o procedura de faliment si nu avem cum sa-l vindem pe Mihai Costea fara acceptul celor de acolo. Am mers de trei ori si am vorbit cu presedinta casei de insolventa, dar n-am gasit intelegere pentru ca jucatorul respectiv sa joace fotbal.

Eu am propus ca el sa fie imprumutat la o alta echipa si sa joace. Nu s-a inteles lucrul acesta, nici noua nu ne face placere sa avem un jucator care sa nu joace", a spus Argaseala pentru Digi.

Interesant este ca incepand din vara lui 2014, Mihai Costea a incasat cu 5.000 de euro in plus din salariu, lunar, potrivit unei clauze din contractul semnat in 2011. El ajuns la 15.000 de euro pe luna, fata de 10.000, cat lua inainte, chiar daca nu a mai bifat vreun minut pe teren.

Steaua a incercat sa isi reduca din pierderi - mai intai sa-l amendeze cu 25% din salariul pe un an, dar LPF n-a permis acest lucru, dupa care a dorit sa-l imprumute la WKS Zawisza Bydgoszcz, in Polonia -, dar fara rezultat.

Mihai Costea are 26 de ani si este cotat la 250.000 de euro. El a venit la Steaua in 2011, de la Universitatea Craiova, pentru 1,4 milioane de euro, echivalentul a 50% din drepturile sale.

CITESTE SI

Modifică setările cookies