"Sunt oameni care se hranesc cu adevaruri si oameni care mint asa cum respira". Raspuns dur pentru Reghecampf, dupa ce stelistul a spus ca FRF nu a vrut sa-i dea numarul lui Daum

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Septembrie 2016, 19:48
Data actualizarii: Joi 01 Septembrie 2016, 20:42

Relatiile dintre FRF si Steaua sunt in continuare tensionate. Dupa episodul din mandatul Iordanescu, atunci cand Reghecampf nu a vrut sa-si lase jucatorii la lot pentru cantonamentul din Antalya, cele doua parti au acum puncte de vedere diferite in urma convocarilor pentru duelul cu Muntenegru. Mai exact, in urma neconvocarii lui Florin Nita.

Laurentiu Reghecampf a iscat un conflict intre Steaua si echipa nationala in iarna, atunci cand s-a contract cu Iordanescu pe tema cantonamentului din Antalya. Iar schimbarea selectionerului nu pare sa aduca o reconciliere.

Noua discutie iscata intre vicecampioana Romaniei si stafful primei reprezentative a pornit in urma neconvocarii lui Florin Nita. Christoph Daum a afirmat ca si-ar fi dorit sa-l cheme pe Florin Nita, insa a decis sa nu o faca pentru a nu pune Steaua intr-o situatie delicata la meciul cu CSMS Iasi, meci restant contand pentru prima etapa.

Daum a declarat intr-o conferinta de presa ca a discutat cu stafful Stelei pe seama situatiei lui Nita, insa Reghecampf a negat ulterior, dupa meciul cu CSMS Iasi, acest lucru. Ba chiar mai mult, antrenorul stelist a spus ca a incercat sa-l contacteze pe selectioner, dar ca un oficial FRF a refuzat sa-i dea numarul de telefon al acestuia.

"L-am cautat pe selectioner! Am sunat o persoana importanta de la FRF si i-am cerut numarul domnului Daum, dar m-a refuzat. Mi-a zis ca nu e un numar public. Poate ca nu era pentru mine. Nu vreau sa spun numele acelei persoane pentru ca nu ma intereseaza sa avem un dialog de la distanta, dar am cautat sa vorbesc cu domnul Daum", a spus Reghecampf la conferinta de presa de la finalul meciului Steaua 1-1 CSMS Iasi.

Raspunsul din partea FRF a venit si el prompt.

Astazi, Andrei Vochin, consilierul lui Razvan Burleanu, a lansat o sageata catre Reghecampf: "Sunt oameni care se hranesc cu adevaruri si oameni care mint asa cum respira. Reghecampf nu e din prima categorie", a spus acesta la Dolce Sport.

Vochin l-a acuzat astfel pe Reghecampf ca a mintit atunci cand a spus ca nimeni nu a vrut sa-i furnizeze numarul lui Christoph Daum.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!