Viitorul Gica Hagi Liga 1

"Sunt mandru de jucatori! Continuam sa investim in jucatori care sa ajunga la nationala!" Reactia lui Hagi dupa finalul sezonului

Viitorul 1-0 Ceahlaul / Gica Hagi s-a bucurat mult dupa ce Viitorul a reusit sa evite retrogradarea in ultima etapa

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Mai 2014, 23:40
Data actualizarii: Miercuri 21 Mai 2014, 23:39

 

"Propunem jucatori pentru nationala"

Patronul celor de la Viitorul, Gica Hagi, era fericit dupa ce echipa a reusit sa se salveze de la retrogradare si sa termine chiar pe locul 12 in clasament in urma victoriei cu 1-0 contra celor de la Ceahlaul.

"Au fost schimbari mari in echipa, usor, usor am crescut. Am facut mai multe puncte ca anul trecut. Sunt orgolios, imi place sa castig, sunt langa jucatori. Propunem foarte multi jucatori, proiectul de aici pleaca. Sunt jucatori care au fost in loturile nationale, se fac cunoscuti si o sa ajunga si la echipa nationala.

Deocamdata sunt doar intentii, lumea s-a interesat de jucatori, dar nu e nimic concret. Vom vedea, acum suntem linistiti. Investim bani in jucatori, sunt multi jucatori care sunt de la inceput alaturi noi.

Sunt mandru de ei, am muncit in acest retur foarte mult. Am avut sansa in acel meci cu U Cluj cu victoria in ultimul minut, asa cum am avut nesansa in alte meciuri. Insa acea victorie ne-a dat speranta ca ne putem salva" a spus Gica Hagi la Digi Sport.

Modifică setările cookies