Dan Alexa Poli Timisoara Liga 1

'Trebuie sa fii nebun, tampit sa zici ca n-a fost aranjat meciul ala!' Atac DEZLANTUIT al lui Alexa dupa retrogradarea lui Poli

Timisoara a batut-o cu 1-0 pe Chiajna, dar n-a reusit sa scape de la retrogradare!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Mai 2014, 23:22
Data actualizarii: Miercuri 21 Mai 2014, 23:31

Antrenorul lui ACS Poli, Dan Alexa, spune ca meciul dintre Gaz Metan si FC Brasov a fost 'un circ' si anunta masuri dure la Timisoara, in cazul in care va continua pe banca.

"Daca se va considera ca trebuie sa raman, voi schimba tot lotul, din temelii. Nu e momentul sa vorbesc de fostii antrenori, nu e corect. Am preluat echipa, am stiut ce este aici. Vreau un preparator fizic si sa-mi pastrez staff-ul. Trebuie schimbate multe lucruri. Mai mult de jumatate din lot ar trebui schimbat, adusi jucatorii pe care eu mi-i doresc, pe care eu si presedintele Timofte ii stim. Imi doresc sa fac eu pregatirea, asa cum stiu.

Repet, lotul trebuie schimbat mai mult de jumatate, chiar si in B. Cred ca a fost ceva suspect si la Viitorul Ceahlaul, la Medias cu Brasov trebuie sa fii nebun, tampit sa spui ca n-a fost aranjat. Am inteles ca a fost circ! Noi am retrogradat cu 38 de puncte, toate facute pe teren", a spus Alexa la Digisport.

Modifică setările cookies