"Becali a facut super oferta!" Vezi cat da Steaua pe Roman:

Autor: Sport.ro
Sambata 12 Septembrie 2009, 15:47
"Becali a facut super oferta!" Vezi cat da Steaua pe Roman:

Doar 12 minute a jucat Roman pentru Brasov in victoria cu 1-0 in fata Ceahlaului. Jucatorul dorit atat de mult de Gigi Becali a calcat stramb si nu s-a mai putut ridica de pe jos.

â–º Visul lui Gigi s-a terminat! Sburlea si Roman raman la Brasov!

Ruptura musculara la gamba a fost verdictul dur al medicilor, iar Roman va sta pe tusa o luna.

"Sunt foarte suparat, dar asta e fotbalul! Se mai intampla si lucruri de genul asta! Eram pe val, era o perioada foarte buna pentru mine, insa am incredere ca voi reveni in cel mai scurt timp la acelasi nivel.",
a declarat Roman pentru ProSport.

Dinu Gheorghe a dezvaluit din nou ca s-a intalnit cu Gigi Becali, care i-a propus o suma record pentru Liga pentru Mihai Roman.

"Gigi Becali a facut o oferta foarte importanta pentru fotbalul romanesc, mult peste ce a propus Timisoara. Am stabilit cu domnul Nicolae ca este mai bine sa pastram jucatorii pentru a ne salva de la retrogradare. Gigi Becali ne-a oferit 1.8 mil de euro doar pentru Roman”, a dezvaluit Dinu Gheorghe la gsptv.

Presedintele de onoare al clubului Ceahlaul, Gheorghe Stefan, i-a transmis antrenorului Florin Marin ca este concediat din functia de antrenor al formatiei din Piatra Neamt, deoarece nu a scos echipa de pe teren la meciul cu FC Brasov.

"Dansa a arbitrat tendentios, trebuie sa ajunga la DNA. Nu e prima oara cand greseste grav, vom face un memoriu. Nu stiu ce a fost in mintea lui Vasile Avram (n.r. - presedintele CCA) cand a facut delegarile. Va dezvalui ceva: i-am spus lui Florin Marin ca-l dau afara daca nu scoate echipa din teren. Mi-a spus ca el raspunde. Acum ii transmit si eu ca e concediat!", a spus Stefan la GSP TV.

"Nu mi-a comunicat nimeni ca as fi fost demis. Luni voi reveni la Piatra Neamt, la antrenamente. Imi felicit jucatorii pentru atitudinea pozitiva din meciul de la Brasov, indiferent de rezultatul final", a fost raspunsul lui Florin Marin.

 

Programarea pentru vaccinarea cu serul Pfizer/BioNTech, reluată de sâmbătă
BRAT

Modifică setările cookies