Sunt ca si plecati! Doi jucatori de la Steaua, OUT dupa meciul cu Petrolul, decizia finala se ia in cateva zile:

Autor: Sport.ro
Sambata 11 Iulie 2015, 23:29

	Sunt ca si plecati! Doi jucatori de la Steaua, OUT dupa meciul cu Petrolul, decizia finala se ia in cateva zile:

Steaua 0-0 Petrolul | Steaua e gata sa se desparta de doi jucatori care au oferte de transfer. Conducerea va lua decizia finala in cursul saptamanii viitoare.

Tucudean si Luchin sunt ca si plecati de la Steaua. Au primit oferte de transfer, iar Mirel Radoi nu i-a trecut pe lista UEFA pentru dubla cu Trencin.

"Cred ca saptamana viitoare o sa avem datele complete pentru varianta transferului in cazul lui Tucudean. E aceeasi situatie ca la Luchin, care are si varianta Timisoara. E o decizie manageriala, nu trebuie neaparat sa o explicam", a declarat Valeriu Argaseala la DigiSport.

"Asa se intampla la orice echipa, unii jucatori pleaca, altii vin."

"Nu sunt deloc ingrijorat ca nu am marcat in aceste doua meciuri. Ia uitati-va cum am inceput noi in ultimii trei ani. Seara asta nu a fost diferita..."

"Au fost 5501 spectatori in tribune. Eu cred ca acest joc ar fi meritati mai multi spectatori. Primisem la un moment dat o oferta sa jucam meciurile pe mai multe stadioane din tara, acolo unde sunt multi suporteri ai Stelei. Ar fi o idee de marketing excelenta, dar sportiv este imposibil, ar fi foarte obositor pentru jucatori", a mai spus presedintele Stelei.

Redeschiderea teraselor, prevăzută pentru 1 iunie. „Relaxarea” plajelor, pe 15 iunie
BRAT