Valeriu Argaseala George Tucudean Srdjan Luchin Superliga

Sunt ca si plecati! Doi jucatori de la Steaua, OUT dupa meciul cu Petrolul, decizia finala se ia in cateva zile:

Steaua 0-0 Petrolul | Steaua e gata sa se desparta de doi jucatori care au oferte de transfer. Conducerea va lua decizia finala in cursul saptamanii viitoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Iulie 2015, 23:29
Data actualizarii: Sambata 11 Iulie 2015, 23:40

Tucudean si Luchin sunt ca si plecati de la Steaua. Au primit oferte de transfer, iar Mirel Radoi nu i-a trecut pe lista UEFA pentru dubla cu Trencin.

"Cred ca saptamana viitoare o sa avem datele complete pentru varianta transferului in cazul lui Tucudean. E aceeasi situatie ca la Luchin, care are si varianta Timisoara. E o decizie manageriala, nu trebuie neaparat sa o explicam", a declarat Valeriu Argaseala la DigiSport.

"Asa se intampla la orice echipa, unii jucatori pleaca, altii vin."

"Nu sunt deloc ingrijorat ca nu am marcat in aceste doua meciuri. Ia uitati-va cum am inceput noi in ultimii trei ani. Seara asta nu a fost diferita..."

"Au fost 5501 spectatori in tribune. Eu cred ca acest joc ar fi meritati mai multi spectatori. Primisem la un moment dat o oferta sa jucam meciurile pe mai multe stadioane din tara, acolo unde sunt multi suporteri ai Stelei. Ar fi o idee de marketing excelenta, dar sportiv este imposibil, ar fi foarte obositor pentru jucatori", a mai spus presedintele Stelei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!