Suma uriașă pe care a plătit-o Dan Șucu pentru datoriile ”moștenite” de la Rapid: ”Mai sunt câteva”

dan sucu datorii rapid Rapid Superliga Dan Șucu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 16:21
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 16:21

Acționarii clubului Rapid au pregătit sume importante de bani pentru a achita datoriile ”moștenite” de la vechea societate, care a intrat în faliment.

După ce a plătit 600.000 de euro, Rapid a pierdut încă un proces, astfel că a fost nevoită să plătească o nouă sumă uriașă. 

Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor, a dezvăluit că, până acum, rapidiștii au plătit în jur de 1,5 milioane de euro și se așteaptă ca, în viitorul apropiat, suma să ajungă la două milioane de euro.

Dan Șucu: ”Există o limită clară până unde putem ajunge”

"Aveam o imagine neclară, făcusem cu Victor (n.r. - Angelescu) un mic provizion, îl gândisem la 6-700.000, maximum... (n.r. - face semn cu mâna că suma a crescut considerabil). 

Ştiu că am plătit cam un milion şi jumătate, speranţa mea e că nu depăşim două milioane. Mai sunt câteva, există o limită clară până unde putem ajunge. Sunt anumite procese începute, acelea sunt, altele nu mai pot începe, iar din punctul nostru de vedere considerăm că putem rămâne şi unde suntem (n.r. - la 1.5 milioane de euro), putem să mai creştem puţin. Sunt neprevăzute”, a spus Dan Șucu, la Orange Sport.

Rapid a câștigat cu 2-0 meciul cu Chindia Târgoviște și a urcat, temporar, pe locul trei în Superligă, peste FCSB, care are 48 de puncte cu un meci în minus.

În etapa următoare, giuleștenii vor juca în deplasare împotriva celor de la FC Botoșani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!