Liga 1

SUMA URIASA! Cati bani a cerut Reghecampf ca sa continue la Steaua:

Chiar daca salariul nu a fost motivul principal pentru care a plecat, Reghe i-a cerut lui Gigi o suma mare pentru a continua.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Iunie 2014, 18:40
Data actualizarii: Joi 05 Iunie 2014, 18:42

Reghecampf a plecat la Al-Hilal dupa un sezon in care Steaua a luat un nou titlu de campioana. Au fost mai multe motive pentru care Laurentiu nu a continuat pe banca Stelei, iar totul a dus la despartirea de club.

CIFRELE

Initial s-a stiut ca i-a ceut o marire de salariu lui Gigi Becali, suma care nu a putut fi platita de patronul Stelei.

Reghecampf spunea ca a luat peste un milion de euro anul trecut, dupa primul titlu de campion cu Steaua si calificarea in grupele Ligii. Numai ca acum voia o noua marire de salariu.

Dolce anunta ca Laurentiu Reghecampf incasa 12.000 de euro pe luna din salariu in primul an. Dupa aceea a luat primul titlu, asa ca salariul i s-a marit la 25.000 de euro.

Ca sa ramana la Steaua, Reghe i-a cerut 40.000 de euro pe luna lui Becali, adica 480.000 de euro pe an, suma considerata prea mare de patron.

www.sport.ro, primul site care a anuntat ca Reghecampf pleaca la Al Hilal

In data de 7 mai 2014, www.sport.ro anunta in exclusivitate ca Steaua intra in momentul zero: "Mai cumpara jucatori din vara doar daca vinde". Atunci aparea pentru prima data informatia ca situatia financiara a Stelei este extrem de delicata, iar conform unei directive impuse de Gigi Becali din inchisoare, Steaua va face transferuri doar din sumele obtinute din vanzarea de jucatori.

In data de 16 mai 2014, www.sport.ro a fost primul site din Romania care a anuntat mutarea lui Laurentiu Reghecampf la Al Hilal, intr-un moment in care asa ceva parea mai degraba o nebunie si cel mai putin credibil. Tot situatia financiara a Stelei a fost si motivul principal pentru care Reghecampf a ales sa plece in Arabia Saudita.

Miercuri, 28 mai, www.sport.ro a prezentat povestea din spatele rupturii lui Reghe de Steaua. In casa patronului Stelei, in ziua eliberarii pentru 24 de ore, o parte dintre jucatori s-au deplasat la vila din Pipera ca sa afle din partea patronului ca "banii de la UEFA si banii de campionat sunt banii mei. Care se vinde, ii plateste si pe ceilalti. Nu mai vindem pe nimeni, nu avem cu ce sa platim."

Duminica, 1 iunie, www.sport.ro a anuntat in exclusivitate ca Steaua isi vinde al doilea capitan in ultimul an, prezentand primele informatii despre tratativele purtate de club cu Al Hilal pentru transferul lui Pintilii.

Miercuri, 4 iunie, www.sport.ro a anuntat in exclusivitate care sunt detaliile din contractul lui Pintilii si cat va lua Steaua dupa mutarea lui la Al-Hilal.

Modifică setările cookies