"SUFAR foarte mult acum! Daca facem greseala asta, poate sa vina si Messi!" RECORDUL pe care si l-a distrus Pancu:

"SUFAR foarte mult acum! Daca facem greseala asta, poate sa vina si Messi!" RECORDUL pe care si l-a distrus Pancu:

Rapid 1-3 Steaua | Daniel Pancu a marcat singurul gol al Rapidului, dar Steaua a dominat si a castigat cu 3-1.

Daniel Pancu s-a aratat foarte nemultumit dupa meciul din Giulesti. El implineste 37 de ani in luna august si a fost cel mai batran de pe teren.

"POATE SA VINA SI MESSI!"

"Nu cred ca am fost ok in prea multe momente ale jocului. Au avut foarte multe ocazii, ajungeau la poarta la noi mai ceva decat la antrenamente. La 1-1 am avut faza de gol la un milimetru, apoi au facut ei 2-1. Dupa aia nu am mai contat in joc.

Sufar foarte mult cand vad ca suntem asa de neputinciosi in joc, am spus asta inainte de a incepe sezonul. Drumul este foarte lung, iar timpul e foarte scurt: daca jucatorii care vor veni nu vor fi jucatori care sa faca diferenta, vom fi intr-o situatia destul de grava dupa 7-8 etape. Putem sa-l aducem si pe Messi dupa aia.

Este prima data cand am marcat impotriva lor si nu batem: pana acum, de fiecare data am batut cand am marcat eu in fata Stelei.

Conditia mea financiara imi permite sa ma vitaminizez, insa nu e si cazul colegilor mei, care nu stau bine cu banii. Ma uit la jucatorii Stelei, care au fost in doua cantonamente, asta in timp ce noi ne-am antrenat cat am putut, pe unde am putut, pe la Mogosoaia...", a spus Pancu dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Condițiile pentru evenimente, de la 1 august. Pot participa persoane vaccinate, cu test negativ sau trecute prin boală
BRAT
Modifică setările cookies