Stop transferuri la FCSB! ”Nu mai avem nevoie”

FCSB Mihai Stoica Superliga Logo-ul FCSB / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 23:18
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 23:17

FCSB a câștigat ediția 2023/24 a SuperLigii României și se pregătește intensiv de noul sezon.

Gruparea roș-albastră va evolua în primul tur preliminar din UEFA Champions League. Formația dirijată de Elias Charalambous o va întâlni pe Virtus, o echipă din San Marino, marți, 9 iulie, de la ora 22:00.

Stop transferuri la FCSB! ”Nu mai avem nevoie”

Până în clipa de față, FCSB i-a adus pe Marius Ștefănescu (1.3 milioane de euro de la Sepsi OSK), Daniel Popa (300.000 de euro de la ”U” Cluj) și pe David Kiki (liber de contract de la Farul Constanța).

Florinel Coman va pleca de la gruparea roș-albastră, dar chiar și așa, Mihai Stoica, managerul general FCSB, a mărturisit că roș-albaștrii sunt acoperiți pe toate pozițiile și nu vor mai avea nevoie de alte mutări.

”(n.r. Transferuri sau ceva negocieri mai sunt?) Considerăm ca suntem bine, nu mai avem nevoie, suntem acoperiţi pe orice poziţie. În momentul de faţă nu există negocieri, dar există jucători care au clauze care pot să fie achitate”, a spus Mihai Stoica la PrimaSport.

Pe lângă transferurile efectuate, FCSB va mai beneficia și de jucătorii care au revenit din împrumut: Alexandru Musi, Malcom Edjouma, Ovidiu Perianu, Victor Stancovici și Matei Tănasă.

MM Stoica a reacționat imediat după ce s-a aflat despre plecarea lui Florinel Coman: ”Nu sunt penibil”

”Îti dai seama că Fabrizio Romano scrie asta că aşa e. (n.r. râde) Nu am cum să îl contrazic, nu sunt penibil. (n.r. practic Coman pleacă de la FCSB?) Da, da! (n.r. Ce pune FCSB în locul lui?) Suntem acoperiţi, a venit Ştefănescu, poate să joace orice.

E un fotbalist de excepţie, mă bucur foarte mult că am insistat, de regulă mă feresc să vorbesc după antrenamente sau meciuri de pregătire dar aici pot să zic că e unul dintre cele mai bune transferuri facute!”, a spus Mihai Stoica, potrivit aceleiași surse.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!