Radoi: "Argaseala nu va fi niciodata MM Stoica" Ce spune despre acuzele lui Goian

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Noiembrie 2009, 08:47
Radoi: "Argaseala nu va fi niciodata MM Stoica" Ce spune despre acuzele lui Goian

PROSPORT / Criticat extrem de dur de galeria Stelei, Valeriu Argaseala nu este scutit nici de fostul capitan din Ghencea, Mirel Radoi.

Fostul lider din Ghencea, acum la Al Hilal, nici nu isi da seama cum sa-i compare pe ultimii doi presedinti ai Stelei, MM Stoica si actualul conducator Valeriu Argaseala.

Alaturi de MM Stoica, Radoi a prins una din cele mai bune perioade ale Stelei de dupa revolutie, cu o calificare dupa 10 ani in Grupele Ligii, cu 5 puncte stranse intr-o grupa cu Real, Lyon si Dinamo Kiev, si o semifinala UEFA, pierduta cu Middlesbrough.

Intr-un interviu acordat astazi pentru ProSport, Radoi declara: "Eu am spus si repet acest lucru. Anume doar ca Valeriu Argaseala nu va fi niciodata Mihai Stoica. Concluziile le trageti voi."

Fostul capitan din Ghencea nu vrea sa comenteze insa si acuzele fostilor stelisti Lovin si Goian, care s-au luat de Steaua pentru datoriile pe care le are:

"Chestiunea banilor este o problema personala si fiecare trebuie sa si-o rezolve cum crede de cuviinta.", spune Radoi, care mai precizeaza in ProSport ca atunci cand a plecat de la Steaua, a renuntat si la orice pretentie financiara restanta.

Citeste un interviu cu Mirel Radoi astazi in editia tiparita ProSport

Epidemia din China. Posibilitatea ca noul coronavirus să ajungă în România
BRAT