Stoichita a TREMURAT cu pustii Sportului: "Puteam sa mai luam 3 goluri in 15 minute!" Ce mesaj are pentru jucatori si suporteri:

Autor: Sport.ro
Luni 09 Aprilie 2012, 00:03
Stoichita a TREMURAT cu pustii Sportului: "Puteam sa mai luam 3 goluri in 15 minute!" Ce mesaj are pentru jucatori si suporteri:

Steaua 4-1 Sportul / Mihai Stoichita le transmite jucatorilor sa joace la fel in urmatoarele meciuri daca vor sa castige titlul. N-a fost usor nici cu Sportul. Antrenorul Stelei spune ca meciul se putea incheia la egalitate.

"Sunt un antrenor linistit. Sa vedem ce e la sfarsitul campionatului, e doar o victorie, nu e mare lucru. Datorita baietilor, au jucat bine, m-au ascultat. Au calitati bune, imi permit sa improvizez. Au fost si inspirati, Sportul n-a prins o seara grozava. Nici noi nu i-am lasat sa joace, dar puteam sa luam 3 goluri in 15 minute din repriza a doua. N-a fost usor. N-am zis nimic de Ilie Stan, il felicit pentru ce a facut. Dar sunt si momente de cadere la jucatori.

Meciul de la Galati e mai important, le transmit jucatorilor sa joace bine, eu voi face ce depinde de mine. Sa vedem ce stil vom adopta, au un stil diferit. E echipa campioana, e un meci greu cu campioana. Vreau ca jucatorii sa confirme ca au valoare, un gol a fost dupa 27 de goluri consecutive. Daca patronul crede ca Steaua joaca le fel ca Barcelona, ii dau dreptate. E parerea lui, eu sunt disciplinat, nu il contrazic. Le multumesc fanilor care au venit si au incurajat echipa. Nu trebuie sa ma iubeasca pe mine, sa iubeasca echipa si s-o incurajeze", a declarat Mihai Stoichita la DigiSport.

Guvernul a aprobat normele metodologice pentru noua amânare a plății ratelor la bănci
BRAT

Modifică setările cookies