MM Stoica il apara pe Tatu: "Putini fotbalisti din Romania dadeau pasele alea!" Ce l-a surprins la "victoria INCREDIBILA" cu Sportul:

Autor: Sport.ro
Luni 09 Aprilie 2012, 00:01

	MM Stoica il apara pe Tatu: "Putini fotbalisti din Romania dadeau pasele alea!" Ce l-a surprins la "victoria INCREDIBILA" cu Sportul:

Steaua 4-1 Sportul / Leandro Tatu a dat 3 pase de gol la meciul cu Sportul insa o parte a fanilor l-au huiduit cand a fost scos de pe teren. Mihai Stoica i-a luat apararea dupa meci

"Victorie incredibila. Poate nu surprinzatoare, dar proportia scorului si evolutia. Este foarte important cat ii tine. Suntem la mana noastra in disputa cu 16 din cele 17 competitoare pentru ca suntem la 5 puncte de CFR si ei raman cu un avantaj.

Am facut apelul pentru fani pentru ca eram dezamagit, la ora 1 erau doar 1000 de bilete. A fost o cifra buna, nu formidabila, dar buna. Pe alte stadioane din Bucuresti, 7000 de oameni ar fi insemnat stadion plin. In continuare cred ca daca eram pe national arena, erau 20.000 sau 25.000 de oameni. Sper insa ca suporterii nostri sa nu fie suporteri de rezultat sau de vreme. Sper ca la meciul cu Vaslui stadionul sa fie plin, normal depinde si de rezutatul la Galati.

Nu stiu ce va face Andone. Chiar daca au pierdut aseara, au un avantaj important. Chiar daca jocul a suferit, au reusit sa faca puncte. Ando este un antrenor care a reusit performante importante pe plan intern. Cred ca se justifica numirea lui.

Tatu ar fi trebui sa fi pasat la 4 goluri din 4. La hochei, pasa se contabilizeaza ca un gol. Pentru mine e la fel si la fotbal. Iubesc un jucator care paseaza. Iar doua pase au fost cum putini fotbalisti din campionat pot sa dea.

E normal sa nu nimeresti toti jucatori, asa cum a fost Carlos. Daca nimeream toate tintele eram Chuck Norris" a spus Mihai Stoica la Digi Sport dupa meci.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT