Liga 1

Stoican a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Steliano Filip, Cosmin Matei și Deian Sorescu

Flavius Stoican, antrenorul celor de la Dinamo, a decis soarta ”vedetelor” Steliano Filip, Cosmin Matei și Deian Sorescu, de care fostul antrenor, Mircea Rednic, a vrut să scape.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 13:27
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 13:37

Tehnicianul care a fost adus de Iuliu Mureșan pentru a salva Dinamo de la retrogradare spune că cei trei vor rămâne pentru restul sezonului. Acesta a purtat o discuție cu Steliano Filip, unul dintre cei mai experimentați jucători din lot, iar acesta își dorește să continue în ”Ștefan cel Mare”.

„Da, vor rămâne toți. Eu am vorbit cu Steliano Filip, l-am întrebat dacă vrea să continue la Dinamo și răspunsul lui a fost simplu și sec: ”Da”. Este normal ca eu să-mi pun bazele în acest băiat, în acest jucător. Atunci când eu cer să joace, și portar, dacă e nevoie, trebuie să joace. 

  • Iuliu Mureșan

Nu vreau să se găsească alibiuri, că nu joc pe poziția mea, că eu aș putea să joc mai în față, mai în spate. Când intră pe teren, înseamnă că el și-a asumat, iar eu sunt omul care ia decizia asta și eu sunt primul care va răspunde în fața tuturor”, a spus Flavius Stoican, la conferința de presă.

Dinamo are doar 12 puncte în Liga 1 și este la un singur punct în fața ”lanternei roșii”, Academica Clinceni. FCU Craiova este la șapte puncte în fața ”roș-albilor”.

În ianuarie, Flavius Stoican va debuta în noul ”mandat” pe banca lui Dinamo în deplasare, cu FC Argeș.

Modifică setările cookies