"Stoian si Mladen sunt bine vazuti la Roma!"

Autor: Sport.ro
Duminica 22 Martie 2009, 16:49

Gica Popescu nu mai poate de mandrie. Unul dintre jucatorii proveniti de la scoala sa de fotbal a intrat in teren in derbyul nebun de pe Olimpico, Roma 1-4 Juve.

Adrian Stoian si Sebastian Mladen au prins banca de rezerve a Romei in meciul contra celor de la Juve. Stoian a intrat pe final, insa Roma a pierdut cu 1-4. Alexandru Pena si Bogdan Gavrila sunt ceilalti doi romani proveniti de la scoala de fotbal Gica Popescu.

"Stoian a fost transferat la Roma, impreuna cu alti trei jucatori. El este un produs al scolii de fotbal Gica Popescu. Ei nu au fost intr-o perioada de proba. Au fost vazuti de Roma in turneele de jucatori, iar apoi li s-a facut un contract pe masura.

Au facut antrenamente cu echipa mare, iar in ultimele doua meciuri au prins echipa. Noi ne-am gandit mereu in interesul jucatorului, iar clubul nu a primit niciodata bani. Noi ii lasam pe ei sa se afirme si din asta castigam. In momentul in care ei o sa confirme, o sa avem si noi un profit material. Daca ei decid ca nu meritam nimic, atunci asa sa fie. A fost o chestiune de incredere, bazata pe relatia buna pe care o am cu Bruno Conti.

Stoian si Mladen sunt jucatori tineri care sunt foarte bine vazuti la Roma. Ei sunt primii la care se apeleaza cand este nevoie de jucatori", a spus Gica Popescu.

Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile. Am ajuns la cea mai mare rată de decese COVID-19 din UE
BRAT