Stelistii vor sa revina la vechea strategie, sa transfere doar romani. Cum arata acum Steaua 100% romaneasca

Baia Mare - Steaua, joi la Sport.ro de la 20:30

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Octombrie 2015, 13:03
Data actualizarii: Sambata 24 Octombrie 2015, 21:51

Nicolae Dica a comentat strategia Stelei pe piata transferurilor in aceasta iarna. Echipa se va reorienta iar spre jucatori romani, dupa ce in vara a transferat aproape numai jucatori straini. Tade, Tahar, Muniru, Guilherme, Alcenat, Carp, Hamroun si Kharja sunt strainii transferati de Steaua in acest campionat, iar Mihalcea si Tudorie sunt singurii jucatori romani transferati.

Steaua are pe lista mai multi jucatori pentru la iarna, printre care Momcilovici de la Pandurii, Belu de la Timisoara, Marica, liber de contract, si Alibec, de la Astra.

Despre transferul lui Momcilovici de la Pandurii: "Momcilovici a fost in vara pe lista noastra, atunci cand am preluat echipa, ni l-am dorit pe Momcilovici. Dar doar atunci au fost niste discutii, acum nu a mai fost nicio discutie. E normal sa urmarim unii jucatori, urmarim toate meciurile din Liga 1, Liga a 2-a si urmarim chiar si Liga a 3-a, urmarim jucatori pe care ne dorim sa ii aducem la Steaua din iarna. Nu suntem noi de vina ca sunt jucatori buni la alte echipe si ni-i dorim, asta e. Ce sa facem? Sa nu ii luam?"

Despre campania de transferuri din iarna: "In iarna, cand va veni perioada de transferuri, ne dorim sa aducem 2-3 jucatori foarte buni, care sa joace titulari, pentru ca avem nevoie in acest moment de acei jucatori. Noi ne-am orientat spre anumiti jucatori, speram sa putem sa ii si aducem in iarna."

Accentul pe jucatori romani: "In primul rand, ne orientam spre jucatorii romani, asta ar fi prioritatea pentru noi in acest moment, dar, daca vor fi si jucatori straini cu calitatile pe care le dorim noi, si in pozitia in care noi vrem sa aducem jucatori, nu este nicio problema."

Cum arata Steaua formata numai din romani in acest moment:
Nita - Rapa, Tosca, Papp, Aldea - Filip, Stanciu, Enceanu - Popa, Chipciu, Mihalcea

Modifică setările cookies