Stelistii se tem de DEZASTRU! Explozie in vestiar dupa cosmarul cu Schalke: Gigi si Reghe nu mai pot face NIMIC! Ce jucatori pot sa plece

Autor: Sport.ro
Joi 19 Septembrie 2013, 09:58

	Stelistii se tem de DEZASTRU! Explozie in vestiar dupa cosmarul cu Schalke: Gigi si Reghe nu mai pot face NIMIC! Ce jucatori pot sa plece

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Steaua a rezistat 70 de minute la acelasi nivel cu bogatii de la Schalke, dar a cedat incredibil pe final si a pierdut cu 3-0 la revenirea in Liga dupa 5 ani.

Chiar daca le-au dat emotii mari nemtilor, baietii lui Reghe au incheiat partida in lacrimi. Sunt tentati sa renunte la visele de calificare in care credeau total inainte de meci. Reghecampf trebuie sa faca acum eforturi mari sa ridice moralul in vestiar. Entuziasmul a devenit stare invizibila la Steaua.

Convinsi sa ramana pentru a trai visul Champions League, Tatarusanu, Bourceanu, Pintilii, Latovlevici sau Tanase n-au liniste din cauza ofertelor pe care continua sa le primeasca. Contractele pe care n-au cum sa le ia la Steaua sunt minim garantat in strainatate, asa ca Reghe se vede pus in fata unei alte probleme importante.

Confruntati cu adversari superiori din punct de vedere financiar, daramati psihic dupa minutele care au dat rezultatul horror cu Schalke si chemati sa fie platiti cu teancuri de euro in vest, stelistii asteapta redeschiderea perioadei de transferuri pentru a-si reanaliza pozitia fata de club.

Steaua e in pericol sa piarda esenta echipei care i-a adus titlul in Liga I dupa 7 ani. Nici Reghe nu are liniste. Telefonul continua sa-i sune. Pana acum, a respins tot, insa si pentru el cifrele conteaza. Daca-si va pierde cele mai sigure pariuri ale sezonului, poate fi si el convins ca etapa Steaua trebuie sa se incheie.

Echipe din Rusia, Germania si Anglia i-au analizat CV-ul si sunt gata sa-l faca instant milionar.

"Cred ca dupa calificarea in grupe Steaua se va destrama. Lui Becali ii e greu sa tina jucatorii. Baietii au oferte, iar patronul sunt sigur ca e dezamagit de ceea ce se intampla"
Helmuth Duckadam, presedinte de imagine Steaua

11,7 milioane de euro a incasat Steaua in aceasta vara din transferurile lui Chiriches (9,5 mil, Tottenham) si Rusescu (2,2 mil, Sevilla)

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT