Stelistii s-au intalnit cu jucatorii Universitatii la bowling! Face Piti echipa Craiovei?

Autor: Sport.ro
Luni 07 Decembrie 2009, 11:38
Stelistii s-au intalnit cu jucatorii Universitatii la bowling! Face Piti echipa Craiovei?

UPDATE: Jucatorii Stelei au mers la un club de bowling in Craiova, iar acolo sau dat nas in nas cu adversarii de diseara. De la 20.45 LIVE TEXT Craiova-Steaua!

Victor Piturca s-a inteles cu Mititelu! ProSport scrie ca negocierile dintre Adrian Mititelu si fostul selectioner au intrat in linie dreapta. Piturca a ajuns aseara in Craiova si va fi in tribuna la meciul cu Steaua. Din iarna, acesta va prelua functia de manager general cu Eugen Neagoe in continuare antrenor principal.

DUELUL GOLGETERILOR!
Se anunta spectacol total la Craiova intre Universitatea si Steaua. Cele doua echipe ii au pe unii dintre cei mai buni marcatori din prima liga. Florin Costea si Kapetanos au marcat de 15 ori in acest sezon si anunta show in ultimele etape.

Steaua merge la Craiova motivata sa castige si sa ramana pe primele locuri ale campionatului. Soarta luI Stoichita ar putea depinde de acest meci. Daca nu e campion de toamna, Becali l-ar putea da afara in timp ce jucatorii nu isi vor incasa primele de sarbatori.


TANASE, REZERVA!

Scandalurile din ultima vreme l-au afectat de pe Cristi Tanase, care va fi lasat pe banca de rezerve de Mihai Stoichita la Craiova. Locul pitesteanului va fi luat de Janos Szekely. "Lasati-l in pace pe Tanase! Oricine a venit in Bucuresti a avut probleme de adaptare la inceput. Isi va reveni, pentru ca este un jucator talentat. Cei de la Steaua trebuie sa aibe grija cu el!" a declarat Adrian Neaga in ProSport.

Echipe probabile:

Steaua: Zapata, Glanski, Ghionea, Rada, Petre Marin, Szekely, Ovidiu Petre, Toja, Nicolita, Surdu, Kapetanos.

Craiova: Lung, Rose, mitchell, Soava, Gaman, Badoi, Fl. Costea, D. Stoica, Prepelita, Wobay, M. Costea.

Guvernul a trimis în Parlament proiectul de lege privind alegerea primarilor în 2 tururi
BRAT