Stelistii, nemultumiti ca derby-ul se joaca in Stefan cel Mare: "Suntem dezavantajati" Steaua joaca azi primul meci la Pitesti

Steaua Dinamo Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Noiembrie 2015, 11:31
Data actualizarii: Marti 17 Noiembrie 2015, 11:34

Oficialii Stelei sperau sa joace derby-ul cu Dinamo pe National Arena. Stadionul nu a primit avizul de functionare din partea pompierilor, astfel ca meciul se va disputa in Stefan cel Mare. 

Duckadam spune ca Dinamo e avantajata pentru ca va juca pe teren propriu, insa oficialul Stelei acuza problemele de gazon. Pe Dinamo joaca si FC Voluntari in acest sezon, iar suprafata de joc este afectata. 


"Eu am sperat pana in ultima clipa ca vom juca pe Arena Nationala. Si eu cred ca Dinamo ar fi avantajata, in conditiile astea, fiindca se joaca pe terenul lor. Arena Nationala e un stadion neutru, daca putem spune asa. In plus, acolo avem si noi suporteri mai multi.", a declarat Helmuth Duckadam la Digi. 

"Cred ca ambele echipe au de pierdut din cauza gazonului. Se pare ca nu e in conditii grozave, dar nu cred ca poate avantaja pe cineva, fiindca ambele echipe joaca pe aceeasi suprafata."

Steaua se muta la Pitesti, pana cand problemele cu National Arena vor fi rezolvate. Azi e prima partida, un amical disputat de echipa luI Radoi de la ora 18:00 cu SCM. 

"Vreau sa merg la Pitesti la meciul amical, fiindca sunt si eu curios. Ar fi o solutie, fiindca e un oras destul de aproape si nu a fost niciodata anti-Steaua. Trebuie sa vedem si acolo cum e terenul, cum e baza de antrenament. E mai bine decat sa joci la Cluj sau la Constanta. Cu baza de antrenament va ramane o problema, pentru ca nu te poti deplasa in fiecare zi pana la Pitesti", a mai spus oficialul ros-albastrilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!