Stelistii insista ca Radoi nu incalca regulile! Argaseala cere conditii SPECIALE pentru jucatorii de valoare la Scoala de Antrenori

Stelistii insista ca Radoi nu incalca regulile! Argaseala cere conditii SPECIALE pentru jucatorii de valoare la Scoala de Antrenori

Mirel Radoi a vorbit ieri despre inscriera sa la cursurile Scolii de Antrenori de la Chisinau, acolo unde nu are nevoie de Bacalaureat. 

Antrenorul Stelei a recunoscut ca invata in Moldova sa devina antrenor si a insistat ca nu i se pare normal ca in Romania sa aiba nevoie de Bacalaureat ca sa se inscrie la scoala de antrenori.

Valeriu Argaseala a vorbit si el despre aceasta situatie si a cerut o posibila modificare a regulamentelor, cu conditii mai lejere pentru fotbalistii mari ai Romaniei.


"Nimeni nu a vorbit de derogare, ci sa fie totul legal. Dar cred ca exista si posibilitati sa se faca pentru jucatorii de valoare un curs care sa-i aduca la nivel de antrenor mai repede", a declarat Argaseala.

Prezent la meciul Rapidului cu Clinceni, Argaseala i-a urmarit pe tinerii jucatori imprumutati de Steaua in liga a doua.
"Pham-Huy a jucat 6 minute, dar e bine sa joace la nivelul asta, sa debuteze cu Rapid, pentru ca el nu a mai jucat pana acum in divizia B. Benzar cred ca si el a simtit ce inseamna liga a doua, mai ramane Antonio Popa, sa vedem cand debuteaza.

Incet-incet, trebuie sa se formeze si ei, sa capete experienta si sa vina la prima echipa", a afirmat Valeriu Argaseala.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Studiu: Tulpina sud-africană de Covid-19 poate anula protecţia vaccinului Pfizer
BRAT
Modifică setările cookies