Liga 1

Stelistii insista ca Radoi nu incalca regulile! Argaseala cere conditii SPECIALE pentru jucatorii de valoare la Scoala de Antrenori

Mirel Radoi a vorbit ieri despre inscriera sa la cursurile Scolii de Antrenori de la Chisinau, acolo unde nu are nevoie de Bacalaureat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 11:04
Data actualizarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 11:05

Antrenorul Stelei a recunoscut ca invata in Moldova sa devina antrenor si a insistat ca nu i se pare normal ca in Romania sa aiba nevoie de Bacalaureat ca sa se inscrie la scoala de antrenori.

Valeriu Argaseala a vorbit si el despre aceasta situatie si a cerut o posibila modificare a regulamentelor, cu conditii mai lejere pentru fotbalistii mari ai Romaniei.


"Nimeni nu a vorbit de derogare, ci sa fie totul legal. Dar cred ca exista si posibilitati sa se faca pentru jucatorii de valoare un curs care sa-i aduca la nivel de antrenor mai repede", a declarat Argaseala.

Prezent la meciul Rapidului cu Clinceni, Argaseala i-a urmarit pe tinerii jucatori imprumutati de Steaua in liga a doua.
"Pham-Huy a jucat 6 minute, dar e bine sa joace la nivelul asta, sa debuteze cu Rapid, pentru ca el nu a mai jucat pana acum in divizia B. Benzar cred ca si el a simtit ce inseamna liga a doua, mai ramane Antonio Popa, sa vedem cand debuteaza.

Incet-incet, trebuie sa se formeze si ei, sa capete experienta si sa vina la prima echipa", a afirmat Valeriu Argaseala.

Modifică setările cookies