Liga 1

"Ii asteptam la Steaua" Radoi si-a pregatit viitorul cu 3 mutari! Ce jucatori sunt asteptati in prima echipa a Stelei din vara

Vezi ce mutari pregateste Radoi. Antrenorul Stelei a cedat imprumut mai multi jucatori pentru a se baza pe ei anul viitor, cand vor avea mai multa experienta.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 08:28
Data actualizarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 08:50

Steaua a preferat sa isi dea imprumut jucatorii tineri in acest sezon, pentru a putea sa se bazeze pe ei din vara, atunci cand vor avea meciuri in picioare mai multe decat ar fi avut daca ar fi ramas la Steaua.

Pham-Huy, Benzar si Antonio Popa au fost imprumutati de Steaua la Clinceni, in liga a II-a, acolo unde au inceput deja sa joace, mai putin Antonio Popa, care e asteptat sa debuteze.

Cei trei au fost urmariti de Valeriu Argaseala in meciul de aseara cu Rapid, castigat de giulesteni cu 1-0: "Pham-Huy a jucat 6 minute, dar e bine sa joace la nivelul asta, sa debuteze cu Rapid, pentru ca el nu a mai jucat pana acum in divizia B. Benzar cred ca si el a simtit ce inseamna liga a doua, mai ramane Antonio Popa, sa vedem cand debuteaza. Incet-incet, trebuie sa se formeze si ei, sa capete experienta si sa vina la prima echipa", a afirmat Valeriu Argaseala.

Cei trei nu sunt singurii jucatori trimis imprumut de Steaua in acest sezon. Gradinaru, Vilceanu, Iancu, Puscas, Parvulescu si Neagu au fost si ei imprumutati la echipe din tara sau din strainatate, dupa ce Radoi a considerat ca nu are nevoie de ei.

Modifică setările cookies