Liga 1

"FAULT" la Becali! Radoi e primul antrenor care are curaj sa ii reproseze transferurile facute patronului. Ce mesaj i-a transmis

Mirel Radoi i-a reprosat lui Becali transferurile facute.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 08:04
Data actualizarii: Vineri 02 Octombrie 2015, 08:14

Mirel Radoi a iesit la atac la adresa lui Gigi Becali. Acesta i-a reprosat nasului sau transferurile facute in aceasta vara, cand Becali a adus toti jucatorii inainte sau chiar dupa inceperea campionatului. Cel mai bun exemplu este Tade, francezul fiind adus inainte de meciul Stelei de la Trencin, acolo unde a si debutat pentru Steaua.

Radoi este primul antrenor care are curajul sa ii reproseze in mod direct lui Becali felul in care face transferurile. De altfel, in afara de Hamroun, toti jucatorii au fost adusi la dorinta lui Becali, dupa cum a declarat chiar patronul Stelei.

Radoi considera ca este imposibil sa inchegi o echipa atunci cand jucatorii nou veniti nu fac pregatirea de vara cu tot lotul:

"Nu putem spera sa ne calificam in UCL sau UEL daca nu urmam strategia despre care am vorbit. Am facut deja o greseala la inceputul acestui sezon, de a nu aduce toti jucatorii in pregatire si nu trebuie sa o repetam, daca vrem sa jucam in una dintre cele doua competitii. Altfel, va fi greu sa plecam cu 14 jucatori in cantonament, dintre care 6 sa fie juniori, si dupa sa transferam jucatori in fiecare saptamana sau cu o zi inaintea meciurilor. Asta nu e o strategie de lunga durata", a declarat Radoi, conform DigiSport.

Modifică setările cookies