Stelistii au luat foc dupa declaratia lipsita de fair play a lui Marc: "Dumnezeule! Cine e Marc? Un jucator de 0 lei"

Ciprian Marica Andrei Marc Dinamo Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Martie 2016, 12:18
Data actualizarii: Luni 07 Martie 2016, 12:29

Ciprian Marica va reveni abia la jumatatea lunii aprilie pe teren. In urma unui RMN facut astazi, atacantul a descoperit ca are o ruptura musculara si va avea nevoie de circa 5 saptamani de recuperare.

Marica s-a accidentat stupid in meciul Dinamo 1-1 Steaua si a fost inlocuit in minutul 36. Atacantul a suferit o ruptura musculara, urmand sa absenteze circa 5 saptamani de pe gazon.

La finalul meciului, Andrei Marc, fundasul lui Dinamo, a oferit o declaratie lipsita de fair-play si de compasiune pentru un jucator aflat intr-o situatie grea. Marc, care s-a mai contrat de la distanta cu Marica in iarna, a raspuns neasptetat la o intrebare legata de accidentarea lui Marica: "Nu-mi pare rau".

La circa 12 ore distanta, primul care i-a raspuns a fost presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam. Fostul portar l-a criticat si atacat pe Marc, spunand ca diferenta dintre acesta si Marica este ca intre un jucator de liga a doua si Messi.

"Nu exista conflict intre Marc si Marica. E ca si cum un jucator din liga a doua romana ar intra in conflict cu Messi, de la Barcelona. Din pacate bunul simt lasa de dorit in ultima perioada. Declaratia lui a fost lipsita de bun simt.

Cineva ar trebui sa-i explice lui Marc cat a platit Stuttgart lui Sahtior pentru Marica si cat a platit Dinamo pentru Marc Ceahlaului. Cred ca asta e diferenta.

Cine este Marc la urma urmei? Ce a castigat el? Marica e jucator de echipa nationala! Dumnezeule, a jucat la Sahtior, la Stuttgart! Marc joaca fundas dreapta pentru ca nu are loc in echipa. E diferenta dintre un jucator de 8 milioane si un jucator de zero lei", a spus Duckadam pentru ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!