Stefan Stoica: "Suntem disperati. Cu Craiova e ultima sansa sa ne mai salvam"

BUZAU INCEARCA SA SE SALVEZE DE LA RETROGRADARE
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Mai 2008, 11:36
Data actualizarii: Joi 01 Mai 2008, 11:36

Antrenorul echipei Gloria Buzau, Stefan Stoica, a declarat ca in meciul cu Universitatea Craiova, programat sambata, pe teren propriu, de la ora 16.30, in etapa a XXXIII-a a Ligii I, formatia sa isi joaca viitorul in primul esalon.

"Universitatea Craiova e casa mea, e viata mea, dar eu si echipa pe care o antrenez in prezent suntem intr-o situatie disperata, iar in meciul cu ei ne vom juca viitorul pe prima scena. Atat stiu, ca trebuie sa invingem. E un meci in care nu se va mai tine cont de tactica, de strategii, de chestii de genul acesta. Este un meci pe care trebuie sa-l jucam cu inima, cu sufletul, cu mintea. Craiova poate fi echipa care va ajuta Gloria Buzau sa ramana in Liga I. Odata in meciul cu noi, apoi in meciul ei cu Ceahlaul. Nu ma gandesc la vreun aranjament, in filosofia mea despre fotbal nu a existat si nu va exista niciodata un asemenea cuvant. Ma gandesc la modul de abordare a partidelor din partea craiovenilor. Sa dea Domnul sa iasa asa cum imi doresc, iar Buzaul sa continue in Liga I", a spus Stoica.
Gloria Buzau ocupa locul 14 in clasament, primul deasupra liniei retrogradarii, cu 34 de puncte, in urma sa fiind Ceahlaul Piatra Neamt, cu 33 de puncte, si Dacia Mioveni, cu 31 de puncte.

Modifică setările cookies