Dinamo Stefan Stoica Liga 1

Stefan Stoica: "A contat ca am jucat 11 contra 9, insa pana in min 15 Dinamo nu a ajuns in careu"

Stefan Stoica este fericit. International Curtea de Arges a obtinut prima victorie in Liga I, chiar in deplasarea de la Dinamo. Echipa lui Bonetti a jucat in 9 oameni, dupa eliminarea lui Grigore si Tamas.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 August 2009, 22:50
Data actualizarii: Vineri 07 August 2009, 22:54

"Sunt fericit ca am reusit sa plecam cu trei puncte de la Bucuresti contra echipei cu care am fost in lupta toata viata ca jucator. A contat ca am jucat 11 contra 9, dar pana in minutul 14 nu cred ca Dinamo a ajuns in careul nostru.

Nu stiu care era rezultatul daca jucam 11 la 11, dar noi am venit sa luptam. Ma asteptam ca Dinamo sa puna presiune, pentru ca in jocul trecut mi s-a parut o echipa foarte puternica. Ei au crezut toata saptamana ca venim cu o echipa defensiva si au incercat cu intimidari, iar aici au gresit", a spus Stoica.

Stefan Stoica a precizat ca, desi a castigat, jucatorii sai nu sunt inca pregatiti pentru Liga I. "Am jucat cu doi jucatori de 18 ani la mijloc si au demonstrat ca sunt de valoare. Am vazut o echipa a Internationalului care nu e foarte buna, dar are o preocupare pentru joc. Ma bucur ca am castigat si nu ma dau pe mine afara. Jucatorii mei nu sunt inca pregatiti pentru Liga I. E o diferenta mare intre rezistenta de joc si cea de antrenament, iar odata cu meciurile care vor veni o sa schimbam si viteza", a mentionat antrenorul.

Tehnicianul echipei argesene a sustinut ca absenta spectatorilor la meciul cu Dinamo a fost importanta, pentru ca publicul nu a creat presiune. "Pentru noi e frumos fara spectatori, pentru ca nu am avut presiune si ca am plecat cu trei puncte de la Dinamo", a mai spus Stoica.

Referindu-se la meciul pe care International Curtea de Arges il va sustine etapa viitoare, contra echipei Gaz Metan Medias, Stefan Stoica a spus: "Mediasul este o echipa care are automatisme si tot timpul aceste formatii sunt foarte periculoase".
Echipa International Curtea de Arges a obtinut prima victorie din istoria clubului in Liga I, dupa ce s-a impus, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), in fata formatiei Dinamo, prin golul marcat de Florin Popa, in minutul 56, intr-o partida in care gruparea din Soseaua Stefan cel Mare a evoluat in dubla inferioritate numerica.

Modifică setările cookies