"Steaua va straluci cu pasele lui!" Cele trei transferuri fantastice visate dupa meciul cu Partizan care pot GARANTA un an de vis

PARTIZAN - STEAUA ESTE LIVE LA PROTV AZI LA 21:30

Becali isi face calcule, Steaua isi numara pasii pentru perioada urmatoare, Radoi isi analizeaza lotul. Matematica unei calificari in Liga si a unui an perfect in Liga I se leaga de banii pe care Steaua ii poate incasa de la UEFA si de sumele cerute de viitoarele tinte de transfer.

Sorin Paraschiv, fostul jucator al Stelei, spune ca solutia ideala pentru club acum ar fi aducerea lui Keseru, Sanmartean si Szukala. Jucatorii noi pot fi variante riscante:

"Numele noi pot fi riscante. Keseru, Szukala si Sanmartean au demonstrat deja, ar fi extraordinari pentru Steaua. Daca Sanmartean va reveni, Steaua va straluci prin pasele lui. Dupa plecarea lui am vazut jucatori care nu au fost intr-o forma buna"

"Va fi greu ca si ei au plecat pe salarii mari, au plecat pe bani mai multi decat la Steaua", a spus Paraschiv, care a vorbit si despre meciul cu Partizan:

"Eu cred ca e cel mai important meci al sezonului pentru Steaua. Daca in campionat mai ai timp sa aduni puncte, asta este meciul care va salva sezonul pentru Steaua. Avantajul Stelei este experienta, stie sa joace aceste meciuri importante. Sa speram ca va face un meci bun in seara asta si vor merge mai departe."

"E mult mai bine sa joci pe un stadion ostil, asa cum va fi la Belgrad, decat sa joci pe unul precum a fost National Arena in ultimele meciuri. National Arena, cu 4000 de suporteri veniti ca la teatru... nu incurajeaza echipa..."

"Cand meciul are miza joci si cu putina teama si asta este important. Nu teama de adversar, ci de miza"

"Nici Partizan nu a aratat ca o echipa extraordinara la Bucuresti. A fost 1-1 pentru ca Steaua nu a fost echipa care ne-a obisnuit. Daca jucatorii erau intr-o forma mai buna nu ar fi avut probleme. Nu a fost un meci precum cel dintre Saint Etienne si ASA."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Oficial: CMBSU a decis impunerea de noi restricții în Capitală. Ce nu vei mai avea voie să faci
BRAT

Modifică setările cookies