"Steaua va fi cea mai buna echipa din Romania cand ma va avea pe mine! Adica niciodata!" Singurul jucator din Liga 1 de care Becali nu se poate atinge

Alex Ionita a marcat din penalty golul de 1-0, iar la final a avut o declaratie in stilul sau caracteristic. Rapidist convins, Ionita a afirmat inca o data ca nu va ajunge la Steaua indiferent de situatie si oferta. "Pentru ca Steaua sa fie cea mai buna din Romania trebuie sa mai aiba pe mine", a afirmat Ionita.

"Secretul nostru e atmosfera din vestiar si staff-ul nostru. Si domnul Iordanecu, care dupa parerea mea este cel mai bun antrenor din Romania. Au fost adusi 18 jucatori in vara, aproape un lot intreg.

Nu vreau sa se interpreteze gresit, dar ma consider un jucator foarte bun. Am demonstrat asta. Ca Steaua sa ajunga cea mai buna echipa din Romania ar trebui sa ma aiba pe mine. Dar nu o sa poata asta niciodata. Eu sunt rapidist, nu ma voi schimba. Banii nu ma vor schimba niciodata, joc cu sufletul, nu sunt un mercenar", a declarat Alex Ionita dupa finalul meciului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies