Steaua s-a SPERIAT! Becali: "In mod normal n-as fi facut asta!" Ce masura vor lua stelistii in urmatoarele ore pentru a nu fi retrogradati:

Autor: Sport.ro
Vineri 29 Martie 2013, 17:10

	Steaua s-a SPERIAT! Becali: "In mod normal n-as fi facut asta!" Ce masura vor lua stelistii in urmatoarele ore pentru a nu fi retrogradati:

►Ziua in care stelistii tin cu dracii! Luni 14:30 sferturi FA Cup, Chelsea - Man United, in direct Sport.ro si Voyo.ro

UPDATE: Becali a anuntat ca va plati datoria catre FCM Bacau, pentru ca Steaua sa nu aiba probleme in ceea ce priveste licentierea.

"Daca traia Sechelariu, nu dadeam niciun ban, riscam și mergeam mai departe. Acum , insa, m-am gandit ca de bani profita copiii lui și am zis sa nu risc sa fie probleme cu licența. O sa platim toți banii, ca sa fie limpede treaba, dar o sa dau Bacaul in judecata in instanțele civile. Eu l-am iertat pe Sechelariu, ca a murit, dar a vrut sa fie escroc la povestea asta", a declarat Becali la DigiSport.


Steaua are emotii pentru licenta dupa ce Tribunalul Federal Elvetian le-a dat castig de cauza bacauanilor in cazul Baciu.

Stelistii incearca prin orice metode sa fenteze plata datoriei pentru a putea sa isi ia licenta. Valeriu Argaseala l-a sunat astazi pe Daniel Scanteie, presedintele clubului FCM Bacau, pentru a-i propune esalonarea datoriei.

"M-a sunat domnul Argaseala in aceasta dimineata pentru a-mi propune o esalonare a datoriei in urma cazului Baciu. I-am spus din start ca au avut timp sa faca plata, nu le dau nicio pasuire."

"Le-am spus ca vreau banii azi. Pana la ora asta, Steaua nu a virat niciun ban. Noi am trimis factura catre Steaua", a declarat Daniel Scanteie.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Care sunt șansele ca Bucureștiul să intre în carantină. Răspunsurile oferite de Nelu Tătaru și Nicușor Dan
BRAT

Modifică setările cookies