Doi oameni PLEACA de la Steaua, Reghe vrea jucatori de Champions League! Ce sanse are Steaua sa faca transferurile

Steaua Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Martie 2013, 16:01
Data actualizarii: Vineri 29 Martie 2013, 16:05

►Ziua in care stelistii tin cu dracii! Luni 14:30 sferturi FA Cup, Chelsea - Man United, in direct Sport.ro si Voyo.ro

Becali anunta ca Steaua regandeste strategia ofensiva pentru sezonul viitor! Doi jucatori pleaca sigur pentru a le face loc oamenilor doriti de Reghecampf.

Adi Rocha si Mihai Costea nu mai au nicio sansa de a continua in Ghencea. Brazilianul isi incheie contractul, iar Costea nu mai e dorit nici de patron, nici de antrenorul Reghecampf. Pentru el, exista oferte din Rusia, sustine Becali, dispus sa-l dea pe o suma mult inferioara celei investite in transfer.

Primii doi pe lista prioritatilor Stelei sunt nigerianul Chima, de la Molde, si atacantul imprumutat in ultimul sezon de Inter la Viitorul Constanta, Denis Alibec. Chiar Reghecampf a insistat pentru ca ambele mutari sa aiba loc, spune Gigi Becali.

"Reghe ii vrea pe Chima si pe Alibec. Dar pe Chima cine l-a vazut primul, nu eu? De la meciul tur cu Molde i-am spus si lui Reghe, si lui MM de el. E foarte bun, sa vedem daca-l putem lua. Il vrem si pe Alibec", a declarat Becali la Sport.ro.

Chima, 21 de ani, are 23 de goluri in 72 de jocuri la Molde si nu e entuziasmat de varianta Steaua. Mai e urmarit de echipe din Bundesliga, iar agentul sau sustine ca va ajunge in Germania in viitorul apropiat. Spre deosebire de el, Alibec, 22 de ani, ar fi de acord cu mutarea la Steaua, de unde a fost dat afara cand era pusti din cauza problemelor cu greutatea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!