Steaua si Dinamo se lupta pentru noul Mutu: "Trebuie sa il luam"

Autor: Sport.ro
Sambata 17 Octombrie 2009, 11:22
Steaua si Dinamo se lupta pentru noul Mutu: "Trebuie sa il luam"

Steaua si Dinamo au gasit solutia pentru a face transferuri pe timp de criza. Tintesc jucatori tineri, valorosi si liberi de contract. Unul dintre ei este Catalin Doman de la FC Arges.

Fostul coleg al lui Tanase de la FC Arges, Catalin Doman, este aproape de a deveni jucator liber de contract. El nu si-a mai primit banii de trei si a depus un memoriu la Liga. Conform ProSport el se afla deja in atentia Stelei, care s-a interesat de el prin intermediul lui Tanase.

Vino aici! Eu m-am acomodat foarte bine. Sunt conditii bune, putem face performanta, plus ca si antrenorii, si conducatorii de aici te vor mult. Am forma din nou cuplul de mijlocasi, te ajut eu sa te integrezi, iar baietii sunt OK, nu vor fi probleme”, i-a transmis Tanase prin telefon fostului sau coleg.

Si Borcea il vrea pe Doman. De trei ani se lupta sa-l aduca la Dinamo, insa pretul a fost prea mare. "Trebuie sa-l luam! Nu cred ca ne mai intalnim noi cu o asemenea sansa. Un fotbalist de viitor care, tinut cateva sezoane aici, poate fi vandut pe bani multi, deci o afacere mai mult decat profitabila. Seamana mult cu Mutu, are acelasi stil de joc. Tinut departe de viata de noapte din Bucuresti, sigur poate ajunge peste Adrian Mutu", spun dinamovistii, citati de ProSport .

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies