Cesinha la Steaua? "Nici nu se pune problema. Continua la Rapid"

Autor: Sport.ro
Sambata 17 Octombrie 2009, 09:17

Steaua si Rapid aproape s-au inteles pentru transferul lui Cesinha din iarna. Jucatorul intra in ultimele 6 luni de contract si poate semna cu oricine.

In pline tratative pentru a vinde Rapidul, Copos e gata sa-l dea pe Cesinha la Steaua. Rapidistii incearca sa scoata cateva sute de mii de euro din acest transfer, decat sa-l piarda gratis pe brazilian dupa ce ramane liber de contract.

Fanatik scrie astazi ca Steaua si Rapid s-au inteles in proportie de 90% pentru transferul lui Cesinha, jucatorul fiind convins sa vina pentru 200.000 euro prima de instalare si un salariu anual de 140.000 euro. Curios, suma precizata de sursa citata este cu 20.000 euro peste plafonul impus de Gigi Becali la salariile jucatorilor.

Contractul lui Cesinha la Steaua s-ar intinde pe o perioada de 3 ani si jumatate, iar Rapid cere aproximativ 400.000 euro pentru acest transfer, informeaza astazi Fanatik.

"Cesinha asteapta sa aiba o discutie cu presedintle Consiliului de Administratie, Ion Taban, pentru a-si prelungi contractul.

Nu intra in discutie ca el sa ajunga la Steaua. E adevarat ca Cesinha intra in ultimele 6 luni de contract cu noi, dar cred ca el va continua in Giulesti. Cred ca Cesinha se simte bine in familia asta a Rapidului", a spus Manea

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies