Steaua si-a regasit fundasul PIERDUT! A fost adus ca o mare SPERANTA, dar s-a remarcat doar prin scandaluri! Il scoate pe Georgievski din echipa?

Autor: Sport.ro
Joi 05 Septembrie 2013, 09:53

	Steaua si-a regasit fundasul PIERDUT! A fost adus ca o mare SPERANTA, dar s-a remarcat doar prin scandaluri! Il scoate pe Georgievski din echipa?

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Laurentiu Reghecampf il are de ieri la dispozitie si pe Gabi Matei, fundasul dreapta care a stat mai mult accidentat de cand a venit la Steaua.

Gabi Matei e refacut dupa operatie si se antreneaza din nou cu echipa Stelei, la doar cateva zile dupa incheierea perioadei de transferuri, in care Steaua a incercat sa aduca un fundas dreapta pentru a concura cu Daniel Georgievski. Reghe a preferat sa-l treaca pe Prepelita pe lista UEFA, insa acum are solutii pentru Liga I.

Gabi Matei, adus de la Pandurii, n-a mai jucat intr-o partida oficiala de un an, cand a fost pe teren o repriza la remiza cu fosta sa echipa de la Targu Jiu. De atunci, Matei a suferit doua operatii complicate la genunchi, dar acum spera sa isi revina in totalitate.

Gabi Matei a fost adus la Steaua in 2011 ca o mare speranta, insa n-a reusit sa se impuna in primul 11. Mai mult, el a fost accidentat serios de patru ori si a iesit in evidenta cu mai multe scandaluri. A fost aproape de concediere dupa ce si-a taiat iubita pe mana sau a inscenat un accident de masina ca sa acopere o tentativa de sinucidere, insa a fost salvat de promisiunea ca va veni ziua in care va confima talentul de 600.000 de euro, cat a platit Steaua pentru transferul sau.

Intre timp, cota lui Matei a scazut la 100.000 de euro! "Daca nu va fi titular la nationala, inseamna ca nu ma pricep la fotbal!", a promis managerul Stelei inainte de ultima accidentare!

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT