Steaua se bate pentru locul trei, dar Badea ameninta: "Mergem la victorie in ultima etapa!"

Autor: Sport.ro
Joi 20 Mai 2010, 15:59
Steaua se bate pentru locul trei, dar Badea ameninta: "Mergem la victorie in ultima etapa!"

Antrenorul Ionut Badea promite sa isi joace corect sansele in meciul din ultima etapa, chiar daca echipa sa nu mai are nicio miza in campionat

Badea spune ca formatia sa va aborda meciul de sambata la victorie, ca pe orice alt joc.

"Abordam meciul cu Steaua ca pe oricare altul in care obiectivul a fost victoria. Exisa o temere in ceea ce priveste jucatorii nostri care si-au indeplinit obiectivul, acest lucru putand sa afecteze concentrarea, dar speram sa nu se intample acest lucru. Am avut o saptamana de liniste in care ne-am pregatit pentru acest meci. Vrem sa ne despartim de publicul nostru cu o victorie", a spus Ionut Badea.

Tehnicianul l-a anuntat pe patronul clubului, Benone Lazar, ca ii doreste in continuare pe jucatorii ivorieni Ousmane Viera si Emanuel Kone, imprumutati de la CFR Cluj in acest sezon: "Domnul Lazar va negocia cu conducerea celor de la CFR Cluj pentru Viera si Kone. Avem nevoie de un mijlocas lateral, un atacant, si un mijlocas la inchidere, daca Nasser Menassel nu-si va putea reveni in timp util dupa operatia de menisc pe care a efectuat-o in Franta".

Pe lista sa de achizitii sunt si doi jucatori de la FC Arges, dupa unele zvonuri fiind vorba despre Cosmin Nastasie si Elias Bazzi.

Altfel, Comisia pentru Rezolvarea Litigiilor, din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, a hotarat ca Ionut Badea nu va plati clubului FC Arges suma de 200.000 de euro, solicitata de fostul sau club, FC Arges, de care tehnicianul s-a despartit in iarna.

Presedintele executiv al clubului International, George Pirnea, a spus ca jucatorii isi vor primi banii meritati pentru rezultatele obttinute: "Vom plati jucatorilor primele promise pentru punctele obtinute. Au de primit banii pentru ultimile 16 puncte castigate". Conform Regulamentului de Ordine Interioara, fiecare jucator titular primeste 500 de euro pentru un punct castigat, astfel ca fiecare fotbalist va primi cate 8.000 de euro.

Meciul International Curtea de Arges - Steaua va avea loc sambata, la ora 16.30.
 

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT