Asta da campanie de transferuri! Cum a adus Pandurii Targu Jiu 20 de jucatori intr-o singura zi!

Autor: Sport.ro
Vineri 16 Iulie 2010, 07:00

	Asta da campanie de transferuri! Cum a adus Pandurii Targu Jiu 20 de jucatori intr-o singura zi!

Intreg staful tehnic al echipei International Curtea de Arges si toti cei 20 de fotbalisti din lotul formatiei se vor muta la Targu Jiu, ei acceptand oferta de a evolua la Pandurii

"Eu si intreg staful tehnic, dar si lotul de 20 de jucatori, am primit aceasta oferta de la clubul Pandurii, si, pentru ca domnul Lazar nu mai putea sustine echipa, am dat curs acestei oferte. Vineri vom juca un meci de verificare pentru a-i cunoaste si pe jucatorii de la Pandurii pe care ii vom avea in lot. La finalul saptamanii vom fixa lotul cu care vom ataca inceputul de tur."

"Este vorba de o preluare a echipei FC International Curtea de Arges de catre Pandurii Tg. Jiu. Nu a fost ceva premeditat, nimeni nu a premeditat si nimeni nu a prevazut acest lucru cauzat de situatia financiara, iar domnul Benone Lazar a facut aceasta mutare pentru a salva o echipa care in campionatul trecut s-a situat pe locul 14. Dorim sa avem continuitate in lucrurile facute bine de noi pana acum in fotbal”, a declarat, joi, antrenorul Ionut Badea, care a pregatit formatia International in sezonul trecut.

Tehnicianul a adaugat ca exista o diferenta de pregatire intre jucatorii celor doua echipe. "Jucatorii care au fost la International sunt pregatiti pentru inceperea campionatului, in timp ce fotbalistii de la Pandurii de-abia si-au reluat pregatirile. Acum este doar problema adaptibilitatii. Nu va fi un trial, ci o cunoastere reciproca. Intre jucatorii de la Pandurii si cei de la International nu este decat o diferenta: cea de pregatire", a precizat Badea.

Joi seara, lotul echipei International Curtea de Arges a plecat la Targu Jiu. Din lotul care s-a pregatit in cantonamentul din Austria, doar portarul Cristian Zimmermann si mijlocasii Robert Neagoe si Razvan Dobre, jucatori care nu semnasera contracte cu International, nu vor face parte din noul lot de la Pandurii Targu Jiu.

Lotul celor 20 de jucatori transferati la Pandurii este urmatorul: Marius Popa, Gabi Matei, George Neagu, Ousmane Viera, Doru Pintili, Vlad Chiriches, Florin Popa, Cornel Frasineanu, Cosmin Bacila, Claudiu Voiculet, Catalin Lazar, Nasser Menassel, Alexandru Ciucur, Alexandru Vlad, Edison da Silva Santos Baiano, Mihai Antohi, Adi Iordache, Daniel Stan, Bogdan Apostu, Ciprian Brata.

Echipa Pandurii Targu Jiu, retrogradata la sfarsitul sezonului trecut, va evolua in noul sezon in Liga I in locul formatiei International Curtea de Arges, care s-a retras din cauza unor probleme financiare. La finalul sezonului trecut, echipa Pandurii Targu Jiu a ocupat locul 15 in clasament, retrogradand in Liga a II-a, iar International Curtea de Arges s-a situat pe pozitia a 14-a, care asigura prezenta in prima liga si in campionatul urmator.

Echipa din Targu Jiu se afla la a doua evitare a esalonului secund in patru ani, in 2006 luand locul Sportului Studentesc, club caruia Comisia de Apel a Sistemului National de Licentiere i-a retras licenta din cauza datoriilor inregistrate la bugetul statului pe anul 2005.

Echipa Pandurii va juca, vineri, de la ora 11.00, un meci de pregatire la Targu Jiu cu International Curtea de Arges.

Sursa: MediaFax

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT