Cat mai costa un loc de Liga I? Badea, antrenor la Pandurii! Drepturile TV se duc la International!

Autor: Sport.ro
Joi 15 Iulie 2010, 14:28

	Cat mai costa un loc de Liga I? Badea, antrenor la Pandurii! Drepturile TV se duc la International!

Antrenorul echipei International, Ionut Badea, ar urma sa pregatesca Pandurii, iar drepturile de televizare ar reveni patronului argesenilor, Benone Lazar, ca urmare a retragerii echipei din Liga I si ramanerea gorjenilor in prima divizie, au declarat surse din cadrul clubului din Curtea de Arges.
 

Patronul Benone Lazar a pus mai multe conditii pentru a renunta la locul echipei International Curta de Arges din prima liga, transmite corespondentul MEDIAFAX. Astfel, antrenor la echipa din Liga I sa fie in continuare Ionut Badea cu intregul sau staf tehnic. Apoi, mai multi jucatori ai Interului, 6-8 fotbalisti, sa treaca la Pandurii Targu Jiu. Alta conditie a fi ca banii obtinuti din drepturile de televizare, 1.450.000 de euro, sa revina in totalitate clubului International Curtea de Arges, sustin sursele citate.

Benone Lazar a discutat cu presedintele Marian Condescu de la Pandurii Targu Jiu inca de acum 15 zile posibilitatea acestei fuziuni, dar cum in prima instanta nu s-au inteles, patronul gruparii International a negociat si cu Grigore Sichitiu, presedintele de la Poli Iasi, pe aceeasi tema. In final, Benone Lazar a ales varianta Pandurii Targu Jiu. "Sunt de acord sa cedez echipa si pe un euro, cu conditia ca numele «International» sa nu lipseasca din titulatura viitoare a formatiei", spunea Benone Lazar, saptamana trecuta.

International Curtea de Arges va juca, vineri, un meci de pregatire la Targu Jiu cu Pandurii, de la ora 11.00. "Este adevarat ca va fi o fuziune cu Pandurii Targu Jiu si nu vom mai juca in Liga I. Meciul de vineri va fi, practic, unul de socializare", a declarat unul dintre jucatorii argeseni sub protectia anonimatului.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca echipa Pandurii Targu Jiu, retrogradata la sfarsitul sezonului trecut, va evolua in noul sezon in Liga I, in locul formatiei International Curtea de Arges, care s-a retras.

"Discutiile s-au finalizat, Pandurii Targu Jiu e oficial in Liga I. Ieri si azi au avut loc discutiile si, conform regulamentului, Pandurii a luat locul echipei International Curtea de Arges. Nu avem cunostinta daca a fost vorba si de o suma de bani. Totul s-a desfasurat conform regulamentului si Pandurii vor juca in Liga I. Toate actele au fost depuse la Liga Profesionista de Fotbal, totul e in regula", a declarat Dragomir, pentru MEDIAFAX.

La finalul sezonului trecut, echipa Pandurii Targu Jiu a ocupat locul 15 in clasament, retrogradand in Liga a II-a, iar International Curtea de Arges s-a situat pe pozitia a 14-a, care asigura prezenta in prima liga si in campionatul urmator.


Sursa: Mediafax

Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 7 aprilie. Numărul deceselor din Franța a depășit 10.000
BRAT