Steaua Giedrius Arlauskis Superliga

Steaua risca sa-l piarda pe Arlauskis: "Are OFERTE din Anglia si Turcia! Poate semna si maine" O echipa din Premier League il vrea

Steaua spera sa-i prelungeasca actuala intelegere lui Arlauskis

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Septembrie 2014, 08:50
Data actualizarii: Marti 30 Septembrie 2014, 08:46

Alaturi de Claudiu Keseru si Lucian Sanmartean, cel mai bun jucator in acest sezon pentru Steaua a fost, fara indoiala, Giedrus Arlauskis. Adus in locul lui Ciprian Tatarusanu, plecat la Fiorentina, Arlauskis a reusit parade incredibile in meciurile de pana acum, ajutandu-si echipa sa obtina puncte importante.

Arlauskis are contract cu Steaua pana in vara anului viitor, evolutiile lui atragand deja atentia cluburilor din strainatate. Fostul portar de la Rubin Kazan ia in calcul si ramanerea la Steaua, conform dezvaluirii agentului sau.

“Referitor la prelungirea contractului cu Steaua, este inca prea devreme sa discutam. Insa va pot spune ca Giedrius este urmarit de multe formatii din strainatate. Am fost sunat in urma cu cateva zile din Anglia, de un prieten foarte bun, care antreneaza o echipa din Premier League. Si m-a intrebat daca este adevarat ca lui Arla ii expira contractul in vara anului viitor. I-am confirmat si a ramas sa ma discutam, cel mai probabil in iarna. Formatia din Premier League care il doreste pe Giedrius este una buna, de traditie, dar nu va pot dezvalui numele ei. De asemenea, Arla poate semna si maine cu o echipa din Turcia. Dar nu este acum momentul, nu trebuie sa ne grabim” a spus Leonid Istrati pentru Fanatik.

Arlauskis are in prezent un salariu de 120.000 de euro pe an, dorind mai mult pentru a-si prelungi intelegerea cu liderul din Liga 1.

Modifică setările cookies