Steaua renunta la doi titulari! EFECT IMEDIAT: Oamenii pe care Galca ii scoate din primul 11 in retur

Steaua renunta la doi titulari! EFECT IMEDIAT: Oamenii pe care Galca ii scoate din primul 11 in retur

In afara de Szukala si Sanmartean, Steaua e gata sa mai piarda cel putin inca 4 jucatori importanti in viitorul apropiat!

In vara, ramane sigur fara Rusescu si Bourceanu, ale caror imprumuturi de la Sevilla, respectiv Trabzonsport expira, dar si fara 3 alti fotbalisti cu cota excelenta. Arlauskis isi doreste o provocare sportiva superioara si un contract mai mare, in timp ce pentru Latovlevici si Prepelita al doilea aspect va fi cel mai important luat in calcul. Ambii aflati in fata unui ultim acord major din cariera,

Latovlevici si Prepelita au de gand sa isi evalueze atent optiunile. Gazeta Sporturilor scrie ca cei doi o vor parasi pe Steaua, desi in urma cu o luna aveau cele mai mari sanse de a continua dintre toti cei aflati pe final de contract.

Aducerea lui Guilherme ii reduce semnificativ lui Latovlevici sansele de a fi titular. Acum, Galca are nu mai putin de 4 solurii pe postul de fundas stanga. In afara brazilianului intors in Liga I din 2.Bundesliga, in stanga defensivei mai pot juca Filip si Tosca.

Si in cazul lui Prepelita exista variante solide de inlocuire. Breeveld a anuntat ca e gata sa faca orice pentru a-l convinge pe antrenorul sau ca e o solutie in cazul primului 11, iar Bourceanu e si el sigur ca 2015 va fi un an mult
mai bun decat anteriorul.

Crezi ca Steaua ar trebui sa faca eforturi majore pentru a-i pastra pe Latovlevici si Prepelita?
VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies