Steaua poate transfera O ECHIPA INTREAGA pentru Champions League! Super afacerea cu cei mai tari pusti ai momentului din Romania

Steaua poate transfera O ECHIPA INTREAGA pentru Champions League! Super afacerea cu cei mai tari pusti ai momentului din Romania

Ca si anul trecut, Steaua trebuie sa pregateasca o lista masiva de transferuri pentru Champions League.

Nu pentru prima echipa trebuie sa isi faca Steaua griji, ci pentru competitia Youth League. Acolo, Steaua este obligata de UEFA sa prezinte un lot din cei mai tari pusti.

Anul trecut, Steaua a facut acelasi lucru. Ca sa poata evolua in Liga, a adus jucatori de la Viitorul lui Hagi pentru Youth League:

"Infiintarea echipei secunde nu inseamna ca nu vom trimite jucatori la Steaua, daca ii vor dori pentru Youth League. Inseamna ca nu mai trimitem jucatori in alte parti doar de dragul de a le da competitie."

"Daca va fi o echipa precum Steaua, in care colaborarea implica si avantaje financiare, sigur ca vom continua acest traseu. Este o vitrina si pentru clubul nostru ca anumiti jucatori sa evolueze in aceasta competitie."

"Steaua, pe mine personal, nu m-a contactat. Abia am venit de cateva zile, poate a fost comunicarea direct cu Gica Hagi, dar din ce stiu eu nu s-au purtat discutii.", a declarat Narcis Raducan la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies